Om cand.mor

10 om cand.mor – 5 almindelige og 5 du måske ikke vidste

1. Bloggen her lægger hårdt ud med at være en ren kliché, for som så mange andre blogs er den opstået under en barsel, hvor utrolig meget tid blev brugt på bloglæsning, og så ville jeg også selv være med.

2. Bag bloggen står jeg, Marina, der er PhD-studerende (stipendiat om man vil) på Aarhus Universitet.

3. Den fine ring, der sidder på min ene finger, har jeg fået af Sømanden (der, ja ganske rigtigt, er sømand), som jeg deler bord, seng og gæld med, og vi har været gift siden februar 2013.

4. Sømanden og jeg er forældre til to pragteksemplarer af nogle børn (det skal forældre jo sige). Vores store dreng D blev født i sommeren 2012, og lillesøster C fulgte efter tre år senere.

5. Da jeg startede bloggen, boede vi på Frederiksbjerg i Aarhus, men nu kører vi (igen, kliche kliche) det benhårde forstadsliv med rækkevilla, to biler og pendlerier.

6. Min yndlingsside er højre. Jeps, jeg har en yndlingsside. Venstre er bare ikke lige så god som højre.

7. I mine mørkeste øjeblikke kunne jeg godt tænke mig at være hjemmegående. Så kigger jeg på nullermændene og vasketøjet og dropper så den tanke igen.

8. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at skrive en børnebog. Jeg ved bare ikke, hvad den skal handle om, eller hvem der skal lave illustrationerne, for jeg kan ved Gud ikke tegne.

9. Jeg er ikke god til fysiske udsalg. Eller fysiske butikker sådan generelt. Jeg kan faktisk godt blive lidt menneskefjendsk. Derfor shopper jeg allerhelst på nettet. Til mig selv shopper jeg helst hos Selected Femme og Boozt, men &OtherStories og ASOS besøger jeg også en gang imellem (løgn! TIT! ;)). Til børnene er mine favoritwebshops Børnenes Kartel, Wheat, Glade Rollinger og Parcellet samt Boozt og H&M (gotta lååve high street til institutionsbrug!) (affiliate links).

10. Hvis jeg kunne, levede jeg af juleskum, jordbæris og laksemadder.

 

Samarbejde med bloggen? Ja måske… Har du en idé til et samarbejde, så læs mere HER.

Alle billeder på bloggen er taget af mig, med mindre det eksplicit fremgår andet, er angivet ved link eller lignende.

 

Marinafamilie_04

Foto: Mia Mortensen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *