Tøjkrise coming up… ni ting jeg skal lure på i dag

Tidligt torsdag morgen sætter jeg kursen mod Billund, fordi jeg og nogle kollegaer skal til en konference i Glasgow på fredag. Jeg glæder mig til at skulle af sted, men jeg indrømmer blankt, at jeg måske har brugt uforholdsmæssig meget tid på at overveje, hvad jeg skal pakke i kufferten i morgen aften. 

Måske er det fordi, at jeg skal ud af mit komfortable skrivetøj og pludselig se en kende præsentabel ud, måske er det fordi, at efteråret er kommet (godt og grundigt efterårsvejr, må man sige!), eller måske skyldes det, at jeg faktisk havde aftalt med mig selv, at jeg ikke skulle bruge flere penge på tøj end allerhøjest nødvendigt. Lige nu er der bare tusinde ting, jeg gerne ville klikke hjem! 🙂

Uanset hvordan man vender og drejer det, skal det nok lykkedes mig at finde noget tøj hjemme i skabet. Alligevel har jeg bestemt mig for at bruge min frokostpause (og lidt til) i dag på at smutte til Bestsellers nye forretning i Rømerhus og lure lidt.

Særligt håber jeg at kunne hive nedenstående ni ting med i prøverummet. Nr. 2 og nr. 3 ville jeg nok ikke tage på til konferencen på fredag, men resten ville jeg. Egentlig tilstræber jeg at få bare lidt flere farver ind i garderoben, men alligevel vender jeg tilbage til de klassiske sort, hvid, grå og navy… nu med nogle røde farveklatter. Hvis det virker, hvorfor lave det om?

Reklamelinks: 1. Langærmet kjole fra Selected // 2. Sweatkjole med blondekant fra Vero Moda // 3. Slå om-kjole fra Vila // 4. Hvid strik fra Selected // 5. Strik med blondedetalje på ryggen fra Vila // 6. Coatede jeans fra Only // 7. Plisseret nederdel fra Pieces // 8. Langærmet kjole fra Vero Moda // 9. Ternede bukser fra Selected

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *