Mig, Randy og 24 smukke kjoler

Reklame: presseadgang

Ret mig, hvis jeg tager fejl, men det er min opfattelse, at enten er man fuldstændig klar over, hvem Randy Fenoli er, eller også har man no clue. Jeg hører klart til de første! Randy Fenoli er fashion director i brudekjoleforretningen Kleinfeld i New York og med i reality programmet “Say Yes to the Dress” (SYTTD for de indviede ;)). I weekenden var han i lille Vejle, og jeg var med! 

Mig og min søde mor på Munkebjerg Hotel

I min søgning efter en kjole til den der lille fest, Sømanden og jeg planlægger, ledte min internetvandring mig naturligvis forbi den eksklusive Vejle-baserede forretning Panayotis. Jeg er typen, der altid researcher først på internettet (surprise, hva’? ;)), og da jeg kiggede på Panayotis’ webshop, så jeg, at Randy Fenoli i fredags ville komme til Vejle. Ja, lille Vejle!!

“Say to the Dress” er mit ultimative guilty pleasure tv. Jeg glædes med de kommende brude, når de finder deres kjoler, jeg skænder på de rapkæftede og misundelige søstre og brudepiger, når de er på tværs, og jeg snøfter en smule, når et familiemedlem tilbyder at betale differencen, når bruden “kommer til” at prøve en kjole, der er alt for dyr. Allermest er jeg dog vild med Randy.

Da jeg fik muligheden for at få presseadgang til Panaytis’ oplevelsesaften med Randy Fenoli på Munkebjerg Hotel, var jeg derfor ikke sen til at springe til og invitere min mor med på tur. En aften med foredrag med Randy, tapasmenu, bryllupskagesmagning og modeshow, det er vel en mor-datter-ting.

Randy – og aftenen generelt – var lige som jeg havde forestillet mig… og meget mere!

Randy Fenoli var præcis som i showet, bare endnu bedre. Han var så sjov og karismatisk og så meget nede på jorden, som et liv i New York og Florida nu tillader. Det var skæg og ballade, det var alvor. Om hans opvækst som yngste barn af syv søskende, hvor hans far brugte ham som boksebold, hans første oplevelse med en symaskine (som han absolut ikke måtte røre for sin mor!), hans optagelse på FIT (Fashion Institute of Technology i New York) og ja, selvfølgelig en masse om at finde den rette kjole og om SYTTD.

En super fin ting, jeg tog med mig hjem fra Randys foredrag, var, at det er vigtigt at have en snak med sit følge (hvad enten det kun er ens mor eller en masse flere), inden der skal prøves kjoler. Hvad er stilen, hvem bestemmer (bruden!!), og hvad er budgettet? Hvis en i følget lokker bruden til at prøve en kjole, der er over budgettet, så skal vedkommende være klar til at betale prisdifferencen! Når Randy siger det, må det vel være rigtigt 😉

Efter Randy Fenolis foredrag var der modeshow med de nye 2018-brudekjoler. Noget, jeg havde glædet mig enormt meget til. Bortset fra hvad jeg ikke vil have, er jeg temmelig blank på, hvordan jeg gerne vil, at min brudekjole skal se ud.

Med ærmer, uden, stropløs? Blonder, broderi, perler? Lang, kort, high-low? Dyb ryg eller ej? Pas… Bare der ikke er slør eller slæb. Det er så langt, jeg er kommet 🙂

Showet var et fyrværkeri af smukke kjoler og smukke kvinder med en helt enorm livsglæde og energi. De dansede af sted, og der var meget lidt traditionelt modeshow over det. Vi elskede det, og folk havde en fest. Jeg sendte også to live videoer på instagram under showet – fik I mon set dem? Ellers lægger jeg et klip på instagram senere i dag. Det var en fest!

Jeg fandt desværre ikke “min” kjole i fredags, men mon ikke det lykkedes inden næste forår? Jeg takker i hvert fald Panayotis for en forrygende aften ♥

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *