Her i huset #30

Her i huset…

… er Sigurds Danmarkshistorie stadig et kæmpe hit. Storebror har smittet lillesøster med sin glæde ved sangene, så nu synger hun “Svæn, Knu, Vallemar, Svæn, Knu, Vallemar, konger o’er Danmaaar.” Meget sødt men lidt enerverende efter gentagelse 80 på en eftermiddag 🙂 

… overvejer jeg derfor skal / skal ikke i forhold til at fortælle D, at der til november kommer en Sigurd-bog om kongerækken. Den dreng er efterhånden så meget bedre til danmarkshistorie end mig!

… ligger der så mange gode læseoplevelser og venter på mig og alt for lidt tid til at læse i. Efteråret er virkelig det bedste tidspunkt at forpuppe sig indendøre med en god bog.

… ærger nogen sig gul og blå over ikke at være hjemme i weekenden til Krutter og Knast-lagersalget i Aarhus. Der er besparelser op til 80%, og I kan finde info (og tilmelde jer begivenheden på facebook) her.

… rejser jeg til Skotland på torsdag og er splittet mellem lysten til at pakke mig ind i uld og kashmir og til at være bare nogenlunde præsentabel til fredagens konference.

… gik det lige så godt med at lave “7 minute workout” mindst en gang om dagen. Så var der stilstand fre-søn. Må og skal have den gode vane op at stå igen.

… døjer jeg med “sidde stille ved skrivebord”-syndromet. #phdlife Er der nogen, der kan anbefale en god massør i Aarhus?

… er det her indlæg stadig så meget mig og så meget mandag!

Share:

2 Comments

 1. 11. september 2017 / 19:31

  Åh ja den app har jeg også. Til min store overraskelse har jeg derudover set mig selv i færd med at bruge Mortens romaskine. Havde overhovedet ikke set DEN komme. Men min ryg gør pludselig ikke ondt mere. Efter 3 år med ikke at kunne rejse sig uden at bande eller lyde om 80 årig i dårlig form er det simpelthen SÅ fedt. Klar anbefaling herfra.

  • cand.mor
   14. september 2017 / 19:20

   Jah, jeg har også hørt noget om, at der skulle være såkaldte positive effekter, der rækker ud over, at man må/kan spise mere lakridskonfekt. Det med ryggen lyder ikke helt skidt…

   Sidder pt. på et hotelværelse i Glasgow. Har lige lavet 2×7 min og håber virkelig ikke, at mine underboer klager på grund af mine ihærdige sprællemænd 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *