En lille hemmelighed

Det er altid skønt at have noget at glæde sig til, og i øjeblikket glæder vi os lidt ekstra herhjemme. Jo jo, ret meget til jeg har afleveret min phd-afhandling, men også til noget andet. En fest. Og en skøn en af slagsen. Til foråret skal jeg nemlig giftes med min sømand. Igen ♥ 

For nogle måneder siden overraskede min kære mand mig. Jeg tror, jeg sad og arbejdede ved spisebordet, da han kom ned af trappen og pludselig faldt på knæ ved siden af mig med en ring i hånden. Den ring, han friede til mig med første gang. “Vil du gifte dig med mig?” De ord elsker jeg at høre, og selvfølgelig vil jeg det.

Så nu er vi i gang med at planlægge et bryllup. Pivfin uniform til ham, en hvid kjole af en slags til mig, noget med en kirke, en stor kage og en skøn, skøn fest. Vil glæder os helt vildt, men nøj, hvor er det bare surrealistisk at planlægge sådan en ting, en begivenhed, en dag… sådan et bryllup ♥

***

Brylluppet bliver ikke noget, der kommer til at fylde særlig meget her på bloggen, tænker jeg. Dels fordi at der er så mange andre end mig, det er bedre at finde inspiration hos, og dels fordi vi nok slet ikke tager det seriøst nok til at kunne lave inspirationsindlæg og DIYs og alt muligt til bloggen. Vi skal bare have en skøn dag med vores bedste venner og familie, og det behøver bloggen ikke nødvendigvis at være en del af.

Share:

4 Comments

 1. 8. september 2017 / 05:26

  Åh hvor hyggeligt og romantisk. Stort tillykke til jer.

  • cand.mor
   8. september 2017 / 07:04

   Ja, det var faktisk meget romantisk, at han friede igen. Så var det ikke sådan noget “nu aftaler vi lige, at vi skal holde det bryllup”.

   Tusinde tak for det, søde Trine.

 2. 9. september 2017 / 13:39

  Big congrats! It is very romantic <3

  • cand.mor
   10. september 2017 / 07:01

   Thank you so much, Celena, I think so too 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *