Alt det jeg er gået glip af

I går kom børnene og Sømanden endelig hjem efter endnu en miniferie. Tre dage, hvor jeg mere eller mindre ego’ede den på arbejde og væltede omkuld i sengen, når jeg kom hjem. PhD-jobbet er, som jeg har sagt mange gange før, et fantastisk job med stor fleksibilitet, men sommetider trækker det tænder ud, og lige nu er virkelig en spidsbelastningsperiode. Bare super skidt, at den så havnede oven i børnene og Sømandens sommerferie. Det har så heldigvis ikke slået Super Dad ud, og han er “bare” taget afsted på ferie alene med børnene. I de 2×3 dage, de har været af sted, er jeg blandt andet gået glip af… 

… at blive krabbefangermester på Fjord & Bælt i Kerteminde.

… at opleve, at D blev væk i Odense Zoo ikke mindre end TO gange. Første gang endda så meget at Sømanden blev ringet op af nogle andre gæster, der havde fundet en ensom dreng.

… at fodre giraffer.

… at se lillesøs hygge med hele tre prinsesser i HC Andersens have.

… at få is hver dag (i går spiste jeg så tre, så jeg indhentede lidt af det forsømte ;))

… at D faldt i en dam og blev drivvåd fra brystet og ned.

… at slås med vikingesværd.

… at få røde kinder efter en hel dag uden for med en masse leg og aktivitet.

… at klappe geder, både de små og dem, der blev liiidt for nærgående.

… at se dyr, jeg aldrig havde hørt om før.

Men ved I hvad? Det er også helt okay at gå glip af de ting (især det med D, der blev væk ;)), for de oplevelser har børnene til gengæld haft med deres far. Helt alene og det under jeg dem virkelig også.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *