Jeg glæder mig til // Christina Rohde AW17

Kan I huske denne ekstravagante og helt igennem fabelagtige jakke fra Christina Rohde AW17-kollektionen, som jeg viste helt tilbage i februar måned? Jeg kan – den er ikke blevet glemt i mellemtiden. Denne og mange andre skønheder til børn og kvinder fra Christina Rohde AW17 begynder netop at pible frem på diverse webshops, heriblandt Christinas egen.

Christina Rohde siger selv om kollektionen:

“One of the things we can learn from children, is their ability to relax whenever they get the chance. Lounging around the cool settings of Normann Copenhagen´s store during this season´s photoshoot was no exception. We don´t exaggerate by claiming, that all the comfortable couches were perfect for testing and ensuring that all our styles are highly suitable for relaxation as well as activity – truly stating the tittle of our AW17 Collection: COUCH POTATOES”

Det er skørt, det her med at se en masse lækre sager på børnemode- og interiørmessen CIFF KIDS for så at vente i månedsvis, før de endelig kommer til salg for os almindelig dødelige. Når man ikke har en webshop og skal planlægge langt frem i tiden, så er det lidt mærkeligt. Ikke? Omvendt kan man sige, at hvis de ting, man så for et halv år siden, stadig føles present, og man ikke har glemt følelsen af at stå med det i hænderne, at have det på, så har designet (og designeren :)) sat et spor.

Sådan har jeg det ret meget med Christina Rohde AW17, og jeg har nedenfor klippeklistret lidt med nogle af mine favoritter, både til mig selv og til børnene.

Beanie // Skjorte // Sweat // Uldstrik // Fake fur-jakke // Top // Nederdel med sløjfe // Nederdel

Christina Rohdes fine sager fås naturligvis på hendes egen webshop, men yndlings Glade Rollinger har også et fint udvalg af hendes ting lige her.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *