Her i huset #29

Her i huset…

er jeg endnu en gang blevet forladt. Sømanden har taget børnene med til Odense og sendte her til eftermiddag et billede af lille C sammen med hele tre eventyrprinsesser. Jeg smeltede! 

… sidder yours truly i skrivende stund og gnasker Änglamark-vingummier og ser Grace and Frankie på Netflix.

… er jeg pt. i tvivl, om jeg har nerver nok til at læse Krigen har ikke et kvindeligt ansigt (reklamelink). Bogen beretter om Anden Verdenskrig fra de russiske kvinders perspektiv. Ikke de kvinder, der var derhjemme og ventede på mænd, sønner, fædre. Men de kvinder, der var en aktiv del af krigen. Som den kvinde, der druknede sit nyfødte barn, fordi dets gråd risikerede at afsløre deres position.

… skal weekenden tilbringe til min ældste venindes bryllup. Jeg glæder mig helt afsindig meget.

… skal jeg snart til børnemodemessen CIFF KIDS for sjette (!!) gang. Sammen med hende her naturligvis.

… savner jeg Sømanden og børnene helt afsindigt. Lige så meget som jeg elsker ham for at give mig plads til at være forpint phd-stipendiat, lige så meget hader jeg det også.

… er vingummierne allerede væk.

Share:

2 Comments

 1. 1. august 2017 / 06:43

  Jeg turde ikke læse den. Det ved jeg bare. Har til gengæld lige fundet hele trilogien om Bartimæus, er simpelthen så velskrevent, at selv jeg er faldt for fantasy-gengren. Hvem havde ellers troet det.
  Og hey! Mega held og lykke med phd. Det er ret vildt.

  • cand.mor
   1. august 2017 / 06:51

   Nej, det hælder jeg også ret meget til. Kan simpelthen heller ikke få det billede ud af hovedet. Forfatteren fik bare Nobelprisen i litteratur for netop den bog, og hun skriver som en drøm. Men den er måske bare lidt for barsk for mig. Det samme med Kalak af Kim Leine – den måtte jeg også give op på.

   Hmm, det kunne da være, at jeg skulle give den genre et forsøg. Det mest fantasy-agtige, jeg har læst, har været Harry Potter.

   Ja, det er ret vildt, at den æra snart er ovre. Har også virkelig været i gang længe! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *