Min familie har forladt mig… dog kun for en stund

Det vil være løgn at sige, at jeg er verdens bedste mor og hustru i øjeblikket. Det er jeg ikke. Min phd-afhandling er gået ind i sin sidste (og afgørende) fase, og nu skal der virkelig produceres noget, og det skal gerne være godt. Uheldigvis er det sommer og dermed ferie for min kære, lille familie. Det harmonerer ikke super godt med en semistresset PhD-stipendiat med kronisk dårlig samvittighed.

Gudskelov er jeg temmelig godt gift med en mand, der ikke gider sidde hjemme med børnene og vente på mig. Han har hapset begge børn med til Ribe, hvor de pt. går i Sigurds danmarkshistories fodspor (D var så heldig at få bogen her af sin bedstefar i fødselsdagsgave) med vikinger, runer og alt godt fra danmarkshistorien, som Ribe har at byde på. Og sælsafari ikke mindst 🙂

Fordelen ved det er, at jeg kan arbejde igennem til kl. sent og samtidig se dejlige veninder om aftenen uden dårlig samvittighed. Ulempen er, at jeg SAVNER dem!

Min pointe med det her blogindlæg? deterenfasedeterenfase, og i morgen skal jeg genforenes med mand og børn, når jeg skyder afhandlingen til side for en stund og springer på et tog vestpå.

Håber I nyder efterårs… ahem! sommerferien med dem, I holder allermest af ♥

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *