Nu skal jeg kun sove én gang mere…

… før det er min fødselsdag!

Juli måned er fødselsdagstung i vores familie. I skrivende stund er vi seks, der har fødselsdag i løbet af denne sommermåned, og om ikke så længe er vi otte, for der er nemlig lige to små grandkusiner, der mangler at blive født. “Heldigvis” er alle ikke i den helt nære familie. Ellers kunne vi vist ikke lave andet end at tage til fødselsdag 🙂

Vanen tro har jeg skriblet nogle ønsker ned til min familie – og deler dem gerne med jer – men jeg må vente med mine gaver til august, hvor lille C skal fejres. Ak ak at blive mor til to sommerbørn, så bliver ens egen fødselsdag blot en parentes i den store fejring 😉

Fødselsdagsønsker: Kjole fra Gestuz (udsalg) // Cardigan i kashmirmix fra H&M // Snøresko fra ANGULUS (udsalg) // Loafers fra ANGULUS (udsalg) // Hørebøffer fra Kreafunk // Øreringe fra Julie Sandlau // Dagcreme fra Clinique // EGF serum fra Bioeffect

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *