Her i huset #28

Her i huset…

… er der pt. kun et enkelt barn hjemme. D er på ferie, og det er virkelig skønt at kunne give lille C så meget opmærksomhed fra os begge, men samtidig så mærkeligt. Fornemmer også, at hun begynder at savne ham. I hvert fald ligger hun i skrivende stund og kalder på ham inde fra tremmesengen. 

… er der her til aften blevet uddelt pedicure med Duplo-klodser. En lille en har møjsommeligt skrubbet vores hæle og forfødder (hedder det det?) med Duplo-klodser. Hvem vidste, at det skulle hjælpe mod hård hud? 😀

… blev formiddagen i går tilbragt på sygebesøg hos denne skønne dame og hendes familie, der – lige som os – har været nødt til at aflyse deres ferie i sidste øjeblik.

… er det pt. en kende hårdt at kigge på den overflod af feriebilleder, der pt. vælter ud af instagram, når man selv sidder (burde sidde) bøjet over noget temmelig svært teori.

… er der netop tikket mail ind om, at Selected Femmes udsalg (mit yndlingsmærke!) har sat udsalget til op til 70% rabat! Min personlige top 3 er: 1) denne super fine hverdagskjole med draperinger, 2) et par high rise jeans og 3) en super fin midinederdel i blonde.

… er der et stk. 5-årigt drengebarn, der blev mægtig forkælet af hele sin familie i weekenden. Han fik næsten alt på sin ønskeliste (som I kan se i indlægget her), blandt andet piratøen fra Arty Toys og et super cool træningssæt fra adidas Originals.

… er der et andet 28-årigt pigebarn, der har fødselsdag i næste uge. Gisp!

… skrives der derfor ønskeseddel på livet løs. Det er liiidt svært at finde på ønsker, men jeg ønsker mig i hvert fald mere af denne serum fra Bioeffect og lidt blød kashmirstrik fra H&M.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *