Idéer til barselsgaver til både drenge og piger (alle udsalgskup)

I løbet af denne måned får børnene hele tre små grandkusiner – et sæt tvillingepiger fra den ene del af familien og en lillesøster fra den anden. Jeg synes, at det er  hyggeligt! Der fødes altid så mange børn her i sommermånederne, og derfor tænker jeg, at der må være mange (måske også blandt jer?), der går og tænker på idéer til barselsgaver. Jeg er altid fuld af idéer til barselsgaver… og dåbsgaver og 1-års gaver og bare fordi-gaver og og og 😉

Jeg har derfor fundet en masse idéer til barselsgaver for enhver pengepung, og de er endda alle på udsalg. I min optik er barselsgaven nemlig “blot” en lille velkommen til verden-gave, en glædelig lille markering af at et nyt lille menneske er blevet til. 

Sengetøj: Sengetøj er altid en lækker gave, synes jeg. Både til store og små. Særligt de små fortjener at ligge blødt og rart, og ja, så gylpes, tisses og det, der er værre, ofte på sengetøjet, så det er rart at have lidt at skifte mellem. De to sæt, I kan se på collagen, er fra henholdsvis Design Letters (169,95 kr.) og Filibabba (139,98 kr.)

Bamser: Jellycat laver efter min mening de absolut lækreste bamser, og langt størstedelen af dem er godkendt til brug helt fra fødslen (noget med at spædbørn ikke må få alt for fnullerede ting). På collagen har jeg fundet den flotte lilla pony (99,95 kr), en klassisk brun bamse (159,95 kr.), en kanin i str. små hænder (99,95 kr.) samt en lækker råhvid nusseklud med en lille killing (99,95 kr.).

Legetøj: Jah, det er ikke meget gavn af deres legetøj, de helt små har fra starten, men så kan det heldigvis stå på hylden og vente på dem 🙂 Le Toy Van har lavet denne fine larve med hjul (77,97 kr.), der kan pynte på værelset, indtil den kan bruges. Ved siden af kan Vilac’s store racerbil (119,95 kr.) måske stå, hvis ikke faren snupper den først. Derudover har jeg sat lidt på fra Lilliputiens, der kan bruges fra hhv. fødslen og seks måneder, en minirangle med mariehønen Juliette (34,95 kr.) og en aktivitetsbold med alfen Liz (69,95 kr.).

Bøger: Mors og fars stemme er det bedste i verden for de små, og kombineret med robuste bøger der kan holde til savl og kærlige favntag, er der basis for rigtig meget hygge. Jellycat har lavet bogen If I were a reindeer (49,98 kr.) og Lilliputiens bogen om lemuren Georges, der leder efter sine nødder (139,97 kr.).

Tøj og lign.: Både til husets storebror og lillesøster har vi haft enormt meget tøj i str. 62. Det var åbenbart den str., som alle valgte at give os barselsgaver i. De var virkelig velklædte de tre måneder, de var i den størrelse 🙂 Vil I ikke satse i “hvilken str. skal vi vælge?”-spillet kunne det måske være en idé med en lille hue, der kan bruges lidt længere. Liewood laver nogle ufattelige søde babyhatte, eksempelvis disse på collagen (kanin og panda), der begge koster 99,95 kr.

Er det stadig svært at finde på idéer til barselsgaver, så lav en care package til de nybagte forældre. En lille kasse med salt og sødt, nem mad, noget godt at drikke og/eller lidt underholdning i form af blade eller film. Det lover jeg vil blive godt modtaget. Det har vi fået et par gange, og det var guld værd 🙂

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *