Mellem bryllupper

Midt mellem årets to bryllupper tænker jeg, at det vist må være på tide at vise, hvad jeg havde på til årets første bryllup. Det var en fabelagtig fest (kærlighed, dans og driks – yeees!), og jeg glæder mig allerede, til vi til august igen skal fejre kærligheden og danse hele natten. 

Kjole – ASOS (lignende fra H&M her og fra ASOS her og som medi-udgave her) // Taske – Núnoo (gave) // Hårklemmer – Glitter

Se lige en smuk brudebuket! ♥

Er I nysgerrige efter at se, hvilken kjole jeg skal have på næste gang, kan I altid gætte blandt kjolerne i indlægget her. Den er iblandt 🙂

Share:

2 Comments

 1. 3. juli 2017 / 18:51

  Hvor er det bare et godt billede af dig! <3

  • cand.mor
   3. juli 2017 / 18:57

   Taaak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *