Nem opskrift på hjemmelavet iste

Jeg er vild med iste og især hjemmelavet iste. Jeg har bare manglet en opskrift på hjemmelavet iste, som jeg syntes var var sådan lige, som jeg ville have den. I sidste uge dumpede en overraskelsespakke fra Fredsted ned i mine arme (sådan cirka, ikke som i “faldt ned fra himlen :)), der indeholdt en opskrift på hjemmelavet iste. Den har jeg nu lavet et par dage og tilpasse den en smule, så nu er den lige, som jeg vil have den, og måske er den også noget for jer.

Så here it goes… min nemme opskrift på hjemmelavet iste.

Ingredienser:

  • 5 breve af din yndlingste (jeg brugte Fredsteds “Blooming”)
  • Rørsukker
  • Citronsaft
  • Isterninger

How to:

  • Lav en liter te og lad den gerne trække længe.
  • Køl teen helt af i køleskabet.
  • Bland den kolde te med sukker (alternativt sødemiddel, hvis I vil spare lidt på kalorieindtaget) og citronsaft efter smag og server med masser af isterninger.
  • Enjoy 🙂
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *