Her i huset #26

Her i huset…

… er der atter kun én voksen på pinden, og denne gang er det mig, der er “synderen”. Selvom jeg kun skal være væk små 30 timer, kan jeg allerede nu (for i skrivende øjeblik sidder jeg nemlig i toget) mærke, at det ikke bliver helt sjovt i aften. Det skyldes nok, at jeg hele sidste uge var så intensivt sammen med dem. 

… er de voksne pænt fan af DSB 1′. For to kroner ekstra kan man ofte få en DSB 1′ orangebillet. To kroner! Vi rutter skam ikke med statens penge 😉

… har jeg pakket let til denne tur. Virkelig, virkelig let. Alt er i min kontortaske, og jeg forbløffer helt mig selv. Træner måske bare, til vi skal på ferie 🙂

… har jeg virkelig god shoppekarma, men jeg (forsøger at) holde(r) mig i skindet. Pt. ligger denne kjole fra Zara og venter på mig i pakkeboksen. Pure summer romance ♥

… kan børnene og jeg slet ikke holde op med at tale om i fredags, hvor vi var i zoo med mine forældre. Jeg var i Haunstrup Mini Zoo næsten hvert år med min mormor og morfar, da jeg var barn, og nu (15-20 senere) har jeg besøgt parken igen med mine børn. Parken hedder nu Jyllands Park Zoo. Noget er, som jeg husker det, mens meget er anderledes. Det, der består, er de fine rammer for dyrene, børnenes (og de voksnes) store fascination og hvor hurtigt en hel dag går. Jyllands Park Zoo ligger en times kørsel fra Aarhus og er en sand perle! Vi har allerede bestemt, at vi skal tilbage med Sømanden.

… er lille C hverken fan af zebraer, æsler eller tapirer, når de kommer tæt på. Som i slet ikke fan.

… kunne D til gengæld tilbringe timer med at kigge på løverne.

… er det så tydeligt, at mine forældre og jeg er i samme familie. Vi skulle bare liiige tage lidt mad med hver til dagen. Vi kunne brødføde en mindre afrikansk landsby i flere uger med det sammenskudsgilde! 😀

… trænger vi til flere dage med shortsvejr!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *