Fem fine fredagsfavoritter

Otte down, one to go! Sømanden kommer hjem i aften, og vi glæder os! Det er noget mærkeligt noget, det her med at være alene med børnene i så mange dage i træk. Sømanden er savnet, men samtidighed nyder jeg bestemt også “tresomheden” og øjeblikkene, der heldigvis forekommer ind til flere gange om dagen, hvor jeg tænker “det her, det er mine børn – hvor er jeg heldig”.

I går hentede jeg børnene lidt tidligere end normalt og kørte mod Glade Rollinger, der har lager ikke så frygtelig langt fra os. Vores ærinde var egentlig blot at hente nogle ting, jeg havde købt til mig selv, samt prøve sandaler til lille C (en af de ting, vi manglede at krydse af vores “ferieprep”-liste, men så kom der altså også lige et par Star Wars-klipklappere med. De er jo pool perfect! Og D er simpelthen så stolt. Så er det jo alle pengene værd.

Link: Fuldstændige fabelagtige håndlavede sandaler fra Manuela de Juan // Restock af bodyscrub fra Milk & Co. // Ny ansigtsbørste fra Meraki, som jeg glæder mig til at bruge // Skøre og skønne sandaler fra The White Brand, som er et nyt mærke hos Glade Rollinger // Cool, coolere, Star Wars-klipklappere

Hvad jeg mere købte, at I se nogle timer endnu på min instagram story 🙂

Hvad skal I bruge Store Bededag på? Vi smutter i Zoo med mine forældre, og børnene har glædet sig i flere dage.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *