Det glæder vi os til…

Savner vores ferie på Bornholm ♥

Hverdagen er dejlig, javist, men hånden på hjertet er det ikke tanken om madpakker, opvask og fyldte bleer, der får mig op om morgenen. Det gør kys, kram og kærlighed (tør jeg tilføje kage? ;)), og rigtig gerne lidt skønt at se frem til. I ved, ligesom det at købe nyt løbetøj, når man tre gange i streg kan løbe op ad den der virkelig slemme bakke, der ellers altid får en til at være lige ved at opgive ævred.

Lige nu glæder vi os til… 

… bedsteforældredag i børnehaven på torsdag.

… bryllup hos et af vores bedste vennerpar om mindre end tre uger. Kjolen til festen har jeg styr på. Gave, sko og kjole til kirke not so much.

… at aflevere PhD-afhandling. Til december godt nok men jeg glæder mig stadig enormt.

… min morgenkaffe.

… næste tur til Legoland. Vi var af sted i torsdags og tænker allerede på, hvornår vi kan komme til Billund igen.

… når Sømanden kommer hjem fra en lille uges FN-kursus i Oslo. Altså han er ikke taget af sted endnu, men jeg glæder mig allerede til, at han kommer hjem igen.

… sommer og shortsvejr. DMI lover op mod 20 grader næste weekend. Vi venter i spænding.

… FERIE! Ja, det kræver versaler og udråbstegn

Hvad går I og glæder jer til lige nu?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *