Jeg ser din citrontærte, og jeg raiser med…

I den almindelig “hvad skal I lave i weekenden”-samtale i fredags fandt jeg ud af, at en af mine kollegaer går enormt meget op i citrontærte. Jeg havde nemlig planlagt at lave netop denne kage til Sømandens fødselsdag i weekenden og delte stilfærdigt denne kageplan ved frokostbordet. Nu er jeg så måske ude, hvor jeg ikke kan bunde…. I mandags spurgte min kollega mig nemlig, hvordan det var gået, og tirsdag medbragte han tre gigantiske (og virkelig lækre!) citrontærter til eftermiddagskaffen. Så nu er jeg ligesom blevet udfordret, ikke? Den kan jeg altså ikke lade sidde på mig!

Læs også: 5 ting vi går op i herhjemme

Men hjælp! Jeg ser din citrontærte, og jeg raiser med… med hvad? Hvad skal jeg lave? En endnu bedre citrontærte end hans? Argh, jeg har kun prøvet at bage den en enkelt gang, og han er virkelig en kender. Så hit me med idéer til virkelig lækre, men ikke alt for komplicerede kager, der kan bages i forvejen.

PS En meget koncentreret Marina i gang med tyllen i et sandt køkkenkaos 🙂

Share:

6 Comments

 1. Charlotte Eysturoy
  27. april 2017 / 04:57

  Kan se du er mere koncentreret end jeg var igår det skulle åbenbart gå lidt hurtigt med min marengs.
  Jeg laver af og til en chokokage som altid imponere og folk spørger efter opskrift. Den er let og laves i forvejen.
  Den består af en brownie uden mel med en chokolademousse ovenpå, derpå kommer det kakao på toppen. Så man man jo et slutte af med en chokolade udsmykning alt efter hvor god tid man har. Den er lidt gateau marcel agtig, bare ikke helt så tung, men stadig lidt tung

  • cand.mor
   27. april 2017 / 18:49

   Aj, din så da så lækker ud!

   Så vil jeg da joine koret, der spørger om opskrift. Chokolade er altid en god idé 🙂

   • 28. april 2017 / 11:36

    Anne au chocolats Chokoladeballade er en sikker vinder og kan accessorizes på mange måder

    • cand.mor
     28. april 2017 / 11:49

     Argh, god idé også. Som til Charlotte… man går aldrig galt i byen med chokolade 🙂

 2. Anne
  30. maj 2017 / 06:06

  Har også tidligere lavet bronwnie med ostekagr agtigt ovenpå og så hindbærskum. Mener der er link på bloggen 😉

  Din kage er ellers virkelig flot!! Må også vove mig ud i den slags snarest igen

  • cand.mor
   30. maj 2017 / 06:48

   Uhm, det lyder sandelig også godt. Den må jeg lige lure på.

   Tak. Elsker at tylle! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *