Fem fantastiske

Åh, det var let at finde ting at proppe på denne omgangs “Fem fantastiske”. Ord rører mig, ofte langt mere end billeder, det må jeg altså bare indrømme, selvom jeg godt ved, at både blogs og instagram primært er visuelle billeder. For mig kommer ordene til indlæggene ofte før billederne (måske også derfor, jeg ofte “genbruger”), og jeg bliver ofte også mere rørt af ord end af billeder.

Nå, et lille sidespring 🙂 God fornøjelse med denne omgang “Fem fantastiske”. 

1. I carried a watemelon: “Men så ved I vel, at I er klar til barn nummer 2?”

Jeg har slet ikke ord for de følelser, som Karoline vakte i mig, da jeg læste dette indlæg. I efteråret mistede hun sin mor, og kort tid efter stod hende og hendes kæreste med en positiv graviditetstest. Sorg og glæde på en og samme tid. Hun var bare gravid uden for livmoderen…

2. RockPaperDresses: De skriger af din livmoder! Tid tid! Knald knald! Nu nu!

Cathrine (og Adam) har meget modigt valgt at tage os ind i noget af det mest private, der findes, nemlig den store bekymring om ikke at kunne få børn, når man ikke ønsker andet. Cathrine og Adam er gået i fertilitetsbehandling, og vi er inviteret med. Hver evig eneste gang Cathrine skriver et indlæg om dette, sidder jeg og hepper på dem. Jeg håber for alle, der har lyst til at få børn, at de også får dem. Og får hjælp, hvis de ikke selv kan.

3. reading my tea leaves

Sommetider kan Bloglovin’s “Måske kan du også  lide…”-funktion virkelig afsløre sandt guld for en. Jeg faldt forleden over Erin Boyles blog reading my tea leaves. Hun bor med sin familie i en meget lille lejlighed, tænker bæredygtig, lever et enkelt liv med fokus på de gode værdier. Jeg sluger hendes blogindlæg, bliver drøninspireret, og så tager hun afsindig fine billeder.

4. Podcast: S-town

Podcast har aldrig rigtigt været min “ting”. Jeg er langt fra en first mover der, og jeg er heller ikke helt overbevist, fordi alle (!) jo kan lave en podcast. Når Michelle derimod anbefaler en, så lytter jeg. Forleden fremhævede Michelle podcasten S-town, der er skabt af de samme folk fra hypen Serial, og jeg binge-lyttede S-town fra start til slut. Den starter med en mordmistanke i en lille flække i Alabama, går over til en slags skattejagt og til sidst et portræt af et afsindig kompliceret menneske. Den er god. Lyt til den!

5. A Cup of Jo: 16 ways to travel with kids

Det varer ikke længe, inden vi holder årets sommerferie. Med en flytur på ca. 3,5 timer (første gang for begge børn!) suger jeg til mig af tips og tricks til at lette turen for alle parter.  Derfor har jeg også bogmærket dette indlæg fra mine US yndlingsblogger.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *