20 ideer til påskegaver // Påskeæg der ikke kan spises

Om ganske få timer er det påskeferie, YAY! Okay så, et afdæmpet yay fra mig, for jeg er lige nødt til at arbejde de tre dage før påske. Men børnene glæder sig til ti dages ferie, og det er trods alt det vigtigste.

I dette lille indlæg kommer jeg med mine 20 ideer til påskegaver aka. påskeæg der ikke kan spises, og lidt længere nede fortæller jeg, hvad vi gør hjemme hos os sådan påskegave-wise. 

Fra top mod bund, venstre mod højre: 1. Gratis skabeloner til påskeæggeholdere fra Fabelab // 2. Hammerhøne fra Djeco // 3. Gul bold fra Ratatam // 4. Kaninhue fra Liewood (50% rabat) // 5. Kyllingekop fra Pi Bjørg // 6. Racerkylling fra Plantoys // 7. Hoppende æg (hoppebolde) // 8. Meri Meri hårclips med kaninører // 9. Pose (til eftermiddagssnacken?) fra Fabelab // 10. Spand fra Scrunch // 11. Påskeudstikkere fra Meri Meri // 12. Lille kanintaske fra Fabelab (udsalg) // 13. Kaninbamse/-slaskedukke fra Liewood // 14. Spil: Alias i børneudgave // 15. Quercetti Fanta Color Basic // 16. Kreativ mosaikbillede fra Djeco // 17.+18. Bluse og bukser med hare fra Iglo+Indi // 19. Bog: Påske i Vrimleskoven // 20. Body med kanin fra Müsli

Påsken har egentlig altid været lidt en overset højtid herhjemme i vores lille forstadshule, og vi har derfor aldrig rigtigt gjort det store i hverken påskegaver eller påskeæg. Det kommer også lidt med børnenes alder, ikke? Ikke for meget sættes i værk, før de er gamle nok til at forstå eller sætte pris på det.

Jeg kan huske, at jeg altid sendte gækkebreve til mine bedsteforældre, da jeg var barn (de kunne naturligvis ikke gætte, at de var fra mig – surprise!) og fik så et chokoladeæg retur. Sidste år sendte D for første gange gækkebreve ud og fik både de spiselige og de ikke-spiselige påskegaver.

Sømanden fortalte i går, at da han var lille, fik han hvert år et papæg med godter, og i år samler vi så op på den tradition. Lille C er dog lidt for lille til chokolade og andet slik endnu, synes vi, så vi kombinerer det bedste af de to verdener (og jeg har aaaltid masser af ideer til små gaver til børnene og især ideer til påskegaver). Storebror D får et kinderæg, lillesøs måske rosiner eller en figenstang, og så har jeg her til eftermiddag købt dem begge et hoppende æg (I kan se dem på collagen – 15 kr. kun!) og – fordi de sammen har leget så godt med D’s Arty Toys-figurer – en figur fra Arty Toys hver. D får en ny ridder og C en piratpige (vi fjerner dog de små dele til hende).

Er spændt på, hvad de siger til deres påskeæg. Nu skal vi bare finde ud af, hvornår de skal have dem.

Hvad er jeres påsketraditioner?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *