Think pink

Det er ikke farven lyserød, der dominerer mit skab (en hurtig optælling viser to toppe og et par løbetights – hello miss Piggy ;)), men som så mange andre går jeg i lyserøde tanker. Er det forårets komme? (selvom det dog står ned i stænger lige nu) Forårs(gen)forelskelse i min mand? Eller bare ren og skær lemmingadfærd? Jeg ved det ikke, men bøjet i neon er i hvert fald think pink om både min og lille C’s garderobe. 

 1. Birdie T-shirt fra Gestuz: Birdie birdie nam nam 🙂
 2. Solbriller fra molo: Åh, jeg kan lige forestille mig matriklens lille diva svanse rundt i blemås og disse solbriller, når vi til sommer rejser ned til varmen.
 3. Begynderstøvler fra ANGULUS (20% rabat): Åh, jeg dør lige lidt over disse støvler med det smukkeste print af fugle
 4. Pude fra Liewood: Lille C er stadig voldsomt fascineret af katte og stadig voldsomt angst for dem. Jeg har netop bestilt denne pude. Tænker at lidt afdramatisering af katte er på plads, og en pude gør da ingen fortræd.
 5. Kjole fra Gestuz: Hvis bare jeg ikke allerede havde styr på kjolerne til årets to bryllupper…
 6. Badekåbe fra Liewood: En kombination af 2 og 4, ferie og katte.
 7. Stine crossover i soft pink fra Núnoo: Jeg har et soft spot for søstrene Naja og Pias design, og denne taske taler lige til mit girly hjerte.
 8. Bluse fra Samsøe Samsøe: Drømmende smukt print, intet mindre.
 9. Lille kattepung fra Núnoo: Så fin lille pung, der lige kan rumme et par kort. Jeg har den selv, og i øjeblikket passer den på mine visitkort.
 10. Dukkelift fra CamCam: Lille C er nu for alvor begyndt at putte sine bamser og dukker. Kunne være sjovt med sådan en dukkelift, så hun rigtig kan copy-paste de voksne.
 11. Sweat fra Little Hedonist: Er vild med printet “My love has no labels” ♥
 12. Sweat fra Mini Rodini (60% rabat!): Mini Rodini laver de blødeste sweatshirts, og særligt ved denne er jeg vild med, at printet er så sejt og ikke nuttet (apropos power piger)
 13. Juniorstol fra Nofred: Den.er.så.smuk. Drømmer lidt om denne til lille C og egetræsudgaven til storebroren.

Resten af i dag har Boozt for øvrigt 20% på alt fra en lang række mærker, bla. ANGULUS, hele Wheats Disney-kollektionSelected Femme, Minimum og Lindbergh. Kom til rabatterne her: BØRNKVINDERMÆND

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *