Fredag, fyraften og fabelagtigt selskab

Der findes gode fredage, og så findes der rigtig gode fredage. Sådan en havde jeg for et par uger siden (skræmmende som tiden flyver i øjeblikket!), hvor jeg tog tidligt fri for at hente mine nye briller nede i byen og mødes til en lille tidlig fyraftensdate med en af de bedste, jeg kender, nemlig den kære Lou.

Der er få af mine veninder, der formaster sig til at fortælle mig, hvilket tøj de synes, at jeg skal tage på. Og der er endnu færre, hvor jeg så faktisk også makker ret 😉 Lous besked var dog i bedste mening, for få dage forinden havde jeg købt en ny bluse fra Zara, som hun helt bestemt synes skulle foreviges. Og det blev den så.

Vi havde den skønneste lille fredagsdate med gåtur nede mod Aarhus Havn og efterfølgende te og medalje (åh, de medaljer altså) hos Kähler Spisesalon. Selskabet var fabelagtigt og vejret lige så. Det var en dejlig forsmag på foråret, men denne weekend topper jo alt. Jeg er stadig helt høj på alle de solskinstimer, vi fik i weekenden!

Bluse – Zara // Jeans – Selected Femme (reklamelink) // Sko – ANGULUS (gamle)

Share:

8 Comments

 1. Ida
  29. marts 2017 / 10:50

  Hvor er de fine, de briller – De er virkelig gode til dig, Marina 🙂 Og ligeså er skjorten! Den er lige til at blive i godt humør af 🙂

  • cand.mor
   29. marts 2017 / 11:53

   Tak for det, Ida. De er markant anderledes end dem, jeg havde før, så jeg skal lige vænne mig til dem. Og jeps, jeg er helt enig. Tror også, at jeg vil have den på i aften, hvor jeg skal ud at spise. Det, som billederne ikke viser, er, at den har dyb ryg. Lige en ekstra fin kontrast til de markante ærmer.

 2. 29. marts 2017 / 11:00

  Så fin bluse, og SÅ fine briller Marina. wow…

  • cand.mor
   29. marts 2017 / 11:53

   Årh, du’ sød, tak! <3

 3. 29. maj 2017 / 18:49

  Ej jeg forstår ikke hvordan dette indlæg er gået min næse forbi – og ja de ser så fin ud på billederne.
  Skøn skøn fredag <3

  Kh Lou

  • cand.mor
   29. maj 2017 / 18:57

   Selvfølgelig skulle jeg da lige dokumentere vores fredag 🙂 Men nu får jeg helt vildt lyst til bobler og eftermiddagssol på næsen i dit selskab!

   • 1. juni 2017 / 19:13

    Det må vi snart få i kalenderen søde – det er tiltrængt :-*

    • cand.mor
     1. juni 2017 / 19:16

     Meget <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *