Feeling blue… på den gode måde altså

“Feeling blue” er normalt udtryk for, at man er lidt nede. Det er jeg ikke. Langt fra. Jeg arbejder med noget, der interesserer mig helt vildt (hurra for PhD-jobbet!), og den kvalitative metode er både sjov og udfordrende. Børnene er en udfordring pt., som børn jo er, men også helt vildt sjove. Lille C’s sprudlende ordforråd (“Mer’ kijs!” = “Søde mor, må jeg få en kiks mere?” ;)) og storebrors finurlige betragtninger (“Hvordan kan onkel være din lillebror, når han er voksen?”). Til gengæld føler jeg mig tit blue på det bogstavelige plan. Blå, navy, marineblå har bare altid været min farve, og mine øjne søger altid det mørkeblå, når jeg træder ind i en butik. Can’t help it! 🙂 

1. Top med “skæv” flæse fra Y.A.S.: Jeg har ikke været sådan helt fan af flæsetendensen. Ikke alle snit fremhæver bærerens former helt optimalt. Denne version med den “skæve” flæse er jeg dog ret lun på, fordi den lodrette del giver lidt længde til overkroppen, så den vandrette del ikke tynger barmen ned mod navlen.

2. Kähler Fiora krukke i midnatsblå: Hvis bare Kähler snart ville stoppe med de smukke nyheder. Farven på denne krukke er midnatsblå, og alene det gør, at den ryger direkte på ønskelisten.

3. Denimtop med korte ærmer fra Vila: Lige som med nr. 1 – ikke alle snit klæder alle. Jeg selv er ret opmærksom på ærmelængder, fordi jeg… ja, mine overarme er ikke så tonede længere. There I said it! 😉 Dette snit er dog vildt flatterende på stort set alle arme, og jeg er temmelig tæt på at klikke den top hjem.

4. Mørkeblå loafers fra ANGULUS: Egentlig har jeg hele tiden tænkt, at mine nye loafers (for ja, de skal købes!) skulle være klassisk sorte, men nu har jeg lige opdaget, at de også fås i mørkeblå. Ah, what to do? 😉

5. Skjorte med blomsterbroderi fra Zara: Måske synes I, at I har set denne skjorte før…? Hvis I gør, så er det ret godt husket. Da jeg i sidste uge var i København, prøvede jeg netop denne skjorte i Zara og viste et billede på min story på instagram. Jeg endte med at købe den (og den røde, jeg viste), og jeg havde den på i lørdags til familiefødselsdag. Simpelthen så behagelig – den kan godt anbefales.

6. T-shirt med blomsterprint fra Zara: Også fra Zara. En mega forårsfin t-shirt, der kan give lidt liv og romantik til et ellers neutralt sæt tøj og både bruges casual og med blazer til.

7. Blazer fra Y.A.S.: Apropos blazer, argh, jeg har endnu ikke fundet mig en ny blazer, der kan leve op til det, jeg gerne vil (altså foruden denne og mere livlige fra Soft Gallery). Denne er mørkeblå og dermed ikke så “hård” som en sort, men jeg kan godt blive i tvivl, om snittet er for “boxy”. Må hellere prøve den på 🙂

 

Konkurrence på bloggen: Vind de to skønne bøger,  Jeg HAR jo sagt godnat! og Jeg HAR jo sagt, at jeg kan lide dig! med And og Bjørn. Konkurrencen slutter søndag den 19. marts 2017 kl. midnat. I deltager ved at lægge en kommentar til indlægget HER.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *