Kaos, thy name is DSB

Billede fra augusts tur til og rejsedagbog fra Finland

Jeg kan rigtig godt lide at rejse med tog. Det er en behagelig rejseform, synes jeg, hvor der er frit valg mellem ren afslapning og koncentreret arbejde. Der er bare lige det ved DSB… der er ALTID en indlagt risiko for forsinkelser og uforudsete hændelser, og hold nu op, hvor fik jeg min portion af de to ting her til morgen. 

Lige nu er jeg i København, hvor jeg har endnu en omgang interviews til mit seneste forskningsprojekt. Planen var at være i Hellerup kl. 11 til mit første møde. Til min store glæde kunne jeg nøjes med toget 07:14 og ikke 06:14, som jeg ellers plejer, men for filan, hvor jeg fortrød, at jeg ikke alligevel stod (endnu mere) tidligt op. Mellem Horsens og Odense nåede vi nemlig at have “fornøjelsen” af både nedfaldne køreledninger, så passagerne fra et andet tog skulle over i vores, og kraftig røgudvikling i to af vores vogne, så disse passagerer også skulle finde ledige (stå)pladser i vores ende af toget. Meeen så blev de igen gelejdet ud af toget for at tage et andet tog, der også kunne bringe dem til Kbh. Kl. halv ti var vi således strandet i Odense ude af stand til at nå planlagt ankomst kl. 10:05 og mig uden chance for at nå mit interview. Så træt og presset Marina, der ringede til den underdirektør, jeg havde en aftalte med. Gudskelov kunne han flytte vores møde til i eftermiddag, men så meget for rejsegaranti, når ens planer gør fløjten. Men så meget for mine kvaler med ændrede planer – parret over for mig skulle nå et fly fra Kastrup til Australien!! Håber virkelig, at de nåede det…

Og lige et afsluttende HURRA for DGI-Byens Hotel, der havde mit værelse klar her tre timer tid, så jeg kunne komme af med min kuffert og lige få arbejdet et par timer.

Håber jeres tirsdag går mere gnidningsfrit end min 🙂

 

Konkurrence på bloggen: Vind de to skønne bøger,  Jeg HAR jo sagt godnat! og Jeg HAR jo sagt, at jeg kan lide dig! med And og Bjørn. Konkurrencen slutter søndag den 19. marts 2017 kl. midnat. I deltager ved at lægge en kommentar til indlægget HER.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *