Når passion og søsterskab går hånd i hånd

For 3,5 år siden mødte jeg første gang Naja. Søde, skønne Naja med det smittende smil. Dengang var hun designer for både Adax og Maanii. Det var bag love ved første blik. “Mommy needs a new bag” skrev jeg dengang, og mange nye er kommet til siden. Samme dag mødte jeg også Najas lige så dejlige søster, Pia, der også delte sin arbejdstid mellem Adax og Maanii. Siden da er Maanii blevet til Núnoo (Núnoo bags på instagram), men én ting har ikke ændret sig – søstrenes passion for tasker! 

“Vi vil lave tasker til piger, som elsker mode. Vi drømmer om tasker, både når vi er vågne, og når vi sover. Vi vil designe tasker, som får vores hjerter til at springe et slag over.” siger Naja og Pia, og ja, det er de virkelig, virkelig dygtige til.

For et par uger siden havde jeg fornøjelsen af at afslutte en lang arbejdsdag på Langhoff & Juul i selskab med Núnoo-søstrene til en lang snak om design og materialer, forårsnyheder og den rigtige taske til den rigtige kjole. Selvom kjolerne til årets to bryllupper er fundet (se dem her), skal de også komplimenteres med den rigtige taske, og mon ikke jeg fandt en blandt Núnoos mange fine nyheder…?

Alle de viste tasker er fra Núnoo bags’ forårskollektion, der er at finde på webshoppen til marts.

I kan følge Núnoo bags på instagram HER og gå på jagt i webshoppen HER.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *