Her i huset #24

Her i huset…

… var jeg i går millimeter fra at bede Sømanden hente pen og papir, så jeg kunne nedskrive min sidste vilje. Med en temperatur på 39,5 var jeg nærmest klar til at krepere. Og nej, jeg håndterer ikke altid sygdom så godt. Det er det største tidsspilde, synes jeg. 

… afløste mine feber lillesøsters feber. Hun var ramt fredag til lørdag, og søndag bukkede jeg under. Men bare fordi den lille frøken er syg, behøver det jo ikke gå ud over hendes temperament, vel?

… følges storebror overalt i huset af en to meter (ja, den er 200 centimeter!!) lang krokodille fra Sebra, som jeg fik i en goodiebag til sidste uges besøg på CIFF KIDS. Jeg havde umiddelbart bare forestillet mig, at den skulle blive liggende i sengen, men nej.

… virker det som evigheder siden, at jeg skålede i bobler til fejringen af Soft Gallerys 10 års-jubilæum. Vi må have flere bobler i hverdagen. Og gerne i små flasker med sugerør til.

… prøver jeg (igen) trenden med hårbånd, nu med et i blød bomuld fra danske (og aarhusianske!) Knast by Krutter.

… begynder det der foredrag virkelig at komme tæt på. Under en måned til! Skal nok snart begynde at gå lidt mere konkret til værks end blot tanker oppe i hovedet.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *