Blomsterbryllup

I dag har Sømanden og jeg været gift i fire år og har dermed blomsterbryllup. Vi har aldrig været særlig gode til at huske vores mærkedage (bortset lige fra vores første bryllupsdag ♥). Lige i år har jeg både husket og glædet mig til i dag, og så er jeg slet ikke hjemme. Snøft. Jeg har dog skrevet et lille kærestebrev og gemt en gave til ham, og jeg glæder mig til at facetime med ham og børnene og fortælle, hvor han skal lede.

Se også billeder fra vores bryllupsdag og gamle, men ikke desto mindre stadig gældende, tanker om kærlighed og ægteskab ♥

Share:

4 Comments

 1. Tina KH
  2. februar 2017 / 08:49

  Stort tillykke med dagen:-)
  God fotostime!

  • cand.mor
   3. februar 2017 / 17:23

   Tak for det, Tina, og ja, den bliver jeg også altid så glad af at se på. Jeg flygter totalt om bag Sømanden 😀

 2. Charlotte
  5. februar 2017 / 08:01

  Sidder lige her imens der forberedes børnefødselsdag og læser lidt på bloggen. Så blev jeg lidt forvirret over at du skriver at i har været gift i fire år og under 10 facts står der at i har været gift siden ’12.
  Den trunte jeg har som jeg er ret sikker på blev fire år den anden dag, hun er nu godt nok fra ’13
  Og endnu engang tillykke

  Kram fra Charlotte og Malan

  • cand.mor
   7. februar 2017 / 11:43

   Haha, du har da så ret, Charlotte! Sjovt at der aldrig er nogen, der har påpeget det, og jeg selv har heller ikke opdaget det. Man læser det, man vil 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *