Jeg glæder mig til // ANGULUS KIDS SS17

Det er småtåget udenfor. Det er ikke lige til at se, at foråret nærmest er lige om hjørnet. Det afholder dog ikke fornemmelsen af forår fra at komme snigende, og hos mig er det drypvise komme af yndlingsmærkernes nye kollektioner et sikkert tegn på årstidernes skiften. ANGULUS KIDS SS16 er allerede begyndt at dukke op på webshoppen, og jeg sætter indre stjerner og små noter til mig selv om favoritter, pasform og farve. 

ANGULUS KIDS SS17-kollektionen er en hyldest til ANGULUS’ skandinaviske designarv. Den er umiskendelig ANGULUS’sk men med nye farver, nye modeller og små nye detaljer, der får hjertet til at springe et slag over. Disse sandaler er et fantastisk eksempel på det.

ANGULUS’ børneskodesigner, Maria Dalsager, siger om kollektionen:

This Spring/Summer 17 collection is inspired by nostalgic childhood memories, breezy summerdays at the coast and botanical wonders. I found inspiration in the 112 year old ANGULUS design archive, and redesigned some old classics. Lace-up shoes with delicate hole patterns and beautiful sandals with an international look. Some of our best sellers, I adorned with new irresistible details inspired by the old classics.

Maria Dalsager skriver endvidere, at ANGULUS KIDS SS17 indeholder to minikollektioner i kollektionen. Den første er inspireret af små børn, vilde og frie. Bare børn som børn er. The collection is filled with wonderful sandals with braided leather details and sneakers made for running faster than your best friend. Den anden minikollektion er girly og fyldt med blomster, hjerter, små sløjfer og sommerfugle.

I år er første sæson, hvor lille C skal have sandaler, og pigemoren i mig har – indrømmet – glædet sig ret meget til lige præcis det skoindkøb. Selvom hendes sandaler naturligvis også skal være praktiske nok til at komme med i vuggestue (bør nok vælge en lidt anden farve end ‘rose powder’), er der bare noget særligt over det første par sandaler.

Billedkilde: ANGULUS

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *