You’ll grow out of it og to meget uproduktive dage

Bogen You’ll grow out of it købte jeg i december til mig selv i julegave, og tragisk nok var det først i denne uge, at jeg er begyndt på den. Til gengæld er jeg nu også næsten færdig. You’ll grow out of it er en række essays om det, det kræver, at være kvinde i det 21. århundrede, skrevet af den amerikanske komiker Jessi Klein, der blandt andet har skrevet til Saturday Night Live. Hun er eminent i sin humor og har så mange finurligheder i sit sprog. Essayene “The Bath” og “Poodles vs. wolfs” er blandt mine favoritter. Bogen er pt. sat ned til 103,66 kr. i paperbackudgaven lige HER. Hun er skæg – gør jer selv den tjeneste at låne/købe den. En bog med 20+ essays er også tusinde gange nemmere at komme igang med end en mursten af en samtidsroman.

Nå, men hvorfor løb jeg pludselig igennem You’ll grow out of it? Tjo, D har været syg med feber de sidste to dage, og han har været noget af en splatkat. En tryghedssøgende splatkat, that is. Derfor har mine arbejdsdage været forflyttet til sofaen og været enormt uproduktive. Skisme ikke mange faglige tanker, der er blevet tænkt, mens mindstemanden har hvisket “Jeg hader at være syg!” igen og igen og igen. Så… arbejdet har været lagt lidt på hylden (hurra for at være PhD-stipendiat), og jeg har skiftevist læst i min nye yndlingsbog og set film. Otte styks er vi nået igennem, heriblandt tre fra Landet for længe siden. Kan I huske dem? De er så søde og sjove. De ligger på Netflix, hvis nogen skulle have lyst til et lille nostalgitrip.

Det var egentlig mening, at jeg ville skrive lidt om marchen i Washington i morgen, et boykot af den nye præsidents indsættelse (mere cool, at Obama var den første afroamerikanske præsident, end Trump den første orange præsident), lidt udsalg, noget græsenketamtam, men mere sprogligt rod kan dette indlæg vist ikke klare.

Og må jeg lige her på falderebet, inden jeg siger god weekend, sige TUSINDE TAK for alle de søde ord til både det her, det her og det her indlæg. Skønne jer! Og nu… GOD WEEKEND ♥

Share:

2 Comments

 1. Kathrine
  30. januar 2017 / 12:33

  Okay, du har lige overbevist mig om at jeg skal læse den bog. 😀 Er lige blevet færdig med “Yes Please” af Amy Poehler. Den er SÅ sjov og underholdende, men også reel og giver et indblik i hendes verden.
  Den kan anbefales. Hun er forresten også en del af det gamle crew fra SNL 🙂

  • cand.mor
   30. januar 2017 / 18:25

   Haha, det er jeg så glad for at høre. Du må endelig vende tilbage, når du har læst den. Spændt på, hvad du synes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *