Her i huset #23

Her i huset…

… lavede jeg i morges lidt over seks en lille happy dance. Jeg tjekkede rutinemæssigt min mail, inden jeg stod op og fandt så en mail sendt til mig kl. 02:33 (!!) med besked om, at min seneste artikel er accepteret til udgivelse i verdens 19. bedste juridiske tidsskrift om EU-ret. Wuhuuu! 

… blev kælken fundet frem BÅDE lørdag og søndag. Liiidt mere sne vil nok gøre det lettere at komme hurtigt ned af bakkerne.

… forberedte storebror og jeg lørdag aften dej til koldhævede boller, efter lillesøster var lagt i seng. Så hyggeligt og jeg gjorde intet andet end at sørge for korrekte mængder korn og mel og den sidste omgang røren rundt i skålen. Åh, jeg håber sådan, at al vores inddragen af ham i køkkenet gør, at han bliver glad for at bage og lave mad.

… finder Sømanden og jeg ofte de to små siddende sammen i sofaen med en af lillesøsters papbøger med lyd. Så sødt! På billedet sidder de med Plets bondegård med lyd, der deler førstepladsen med Larmende dyreprutter.

… har jeg i skrivende stund tre lag uld på. Inderst en uldundertrøje fra Joha, mellemlaget er en rullekrave i uld og silke og yderst en trøje i merinould fra H&M (den på billeden i collagen, kan desværre bare ikke finde den på nettet til jer). Jeg kan SLET ikke arbejde med den kulde!

… kan jeg ikke finde ud af, om jeg skal sidde klinet til skærmen på fredag til præsidentindsættelsen, eller om jeg skal boykotte det helt.

… skal Sømanden og jeg til hele TO bryllupper i år, og jeg har købt kjolerne til begge. Tøjkrise afværget i usædvanlig god tid.

… er jeg helt på halen over al den fine respons, jeg har fået, til dette indlæg. TAK.

Share:

10 Comments

 1. Dorte
  16. januar 2017 / 17:59

  Hvad var det nu med det der i god tid …hahahahahaha
  – og TILLYKKE med artiklen …du er så sej

  • cand.mor
   16. januar 2017 / 18:24

   Ja ja, okay så, jeg giver mig. Han har det fra mig 😀 Til gengæld er hans rumrakettegning blevet væk i børnehaven i dag. Kæmpe krise!

   Taaak <3

 2. 16. januar 2017 / 19:24

  Tillykke med artiklen. Du er sej! Vi har masser af sne i dalen her! Og jeg har kælket. Fandme. Har ondt overalt i kroppen i dag. Både indvendigt og udvendigt.

  • cand.mor
   17. januar 2017 / 09:59

   Årh, taaak!

   Har I virkelig? Vi kan lige skrabe sammen til at kunne kælke, hvis man får et godt skub.

   Hehe, det motion der gør altså ondt.

 3. Iben B
  16. januar 2017 / 20:37

  Godt du kunne bruge kjolen, jeg glæder mig til at se den. Tillykke med artiklen. 🙂

  • cand.mor
   17. januar 2017 / 09:58

   Argh, men er det ikke utroligt? Jeg skal til to bryllupper, bestiller to kjoler og de passer begge! Tak. Jeg glæder mig også til at se din 😉

   Taaaak!

 4. Henriette
  16. januar 2017 / 20:56

  Hvor er du sej! Godt gået med den artikel!

  • cand.mor
   17. januar 2017 / 09:58

   Tak, Henriette. Føler det også som ret vildt. Var virkelig nødt til at lave en lille happy dance 🙂

 5. 17. januar 2017 / 20:01

  Stort tillykke med artiklen, seje du! <3

  • cand.mor
   19. januar 2017 / 15:08

   Taaaak, søde du! Og hvornår skal vi lige have den kaffe? Altså selvom jeg ikke lige har nogle kommunikationsopgaver at tilbyde dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *