Jellycat 2017 nyheder // Se dem og bliv forelsket

For få dage siden blev de nye Jellycat 2017 nyheder offentliggjort, og – needless to say – er det rent guf for en legetøjstosse som mig at bladre det lange katalog igennem!

Foruden det faktum, at Jellycat laver afsindig bløde og nussevenlige bamser og tøjdyr, er jeg vild med, at Jellycat som få bruger humor så aktivt. Javist, Jellycat er kendt for sine kaniner, og lillesøster herhjemme har da også indtil flere af de langørede størrelser, men det er ikke alt sammen sødt og nuttet (der er eksempelvis ingen af de traditionelle kaniner blandt mine favoritter). Jellycat tør bruge de skæve dyr som eksempelvis den nye tucan, høns og dinosaurerne, og en gammel favorit er Toothy-serien, der viser en flok storsmilende grinebiddere. 

Læs også: Jellycat er meget mere end bare kaniner

Derudover skal Jellycat have stående applaus for sine kataloger, hvor Jellycat-bamser er indsat i ikoniske billeder fra populærkulturen. Det er så skægt og understreger kun, at Jellycat-universet er ren skæg og ballade.

Jellycat 2017 nyheder – mine favoritter

Jellycats hovedkatalog for 2017 er 114 sider lang, så det har været SVÆRT at vælge mine favoritter. Og så har jeg endda ikke medregnet Little Jellycat, der laver bamser, nusseklude og en masse skønne sager til de helt små, eller Jellycat Books.

Svanen Solange er en kending fra sidste år, men har fået en ny og yndig lillesøster på 42 cm.

Blæksprutten Odell (nu på lager hos Lirumlarumleg) deler førstepladsen som denne sæsons favorit med hanen Robbie nedenfor.

Velkommen til hanen Robbie, der ligger lunt på førstepladsen sammen med Odell.

Jellycat laver også fine, bløde dukker til de mindste. Vidste I det?

Alle nyhederne kan I se hos Play for Life lige HER. Play for Life sælger dog kun til forretninger, men ellers synes jeg, at Børnenes Kartel (HER), Legebutikken (HER) og Lirumlarumleg (HER) er de tre webshops [reklamelinks], der har det største udvalg af Jellycat-bamser. Lirumlarumleg har lige – as I write – fået de første nyheder på webshoppen, men mon ikke Legebutikken og Børnenes Kartel følger efter lige om lidt…? Er der en bestemt bamse, I gerne vil vide, hvor I kan købe, så smid gerne en kommentar, så forsøger jeg at finde ud af det for jer.

Billedkilde: Jellycat og Play for Life

Share:

2 Comments

 1. Ruth
  6. januar 2017 / 19:33

  Hej. Nyder at læse med på din blog. Og ja de kan noget med bamser dem fra jellycat. Jeg tænkte på hvor du har fået kataloget fra. Det lyder som noget min poge nemlig ville elske at “læse” i.

  • cand.mor
   10. januar 2017 / 17:42

   Hej Ruth. Tak for din kommentar – det er jeg super glad for at høre. Jeg har fået tilsendt kataloget fra Play for Life, der har agenturet her i Danmark, og det er desværre ikke sådan lige til at få fat i ellers. Du kan dog finde alle nyhederne (og alle tidligere bamser) fra Jellycat på deres britiske hjemmeside her, http://www.jellycat.com/eu/newcollection/ og “arkivet” med de udgåede bamser, som er SÅ kære, lige her, http://www.jellycat.com/eu/retired-designs/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *