Klokken kvart i kvalme (og lidt om vores nytårskur 1. januar)

 

Morgenstund har guld i mund, og guld betyder glæde, skrev Grundtvig. Narh, ikke rigtigt er holdningen herhjemme i øjeblikket. Begge børn står for tiden op klokken kvart i kvalme, og jeg har helt ærligt svært ved at synes, at det er rigtig fedt med børn, der vågner, før de er friske. Og – indrømmet – jeg er ikke et særlig godt menneske før kl. seks om morgenen. Forestil jer så lige mit humør, da lille C kaldte med sin spæde barnerøst (who am I kiddin’? hun skreg) kl. 04:45, som klokken var i morges.

Til gengæld – og lidt positivt er der heldigvis – betyder vores early risers, at vi 1. januar var ganske friske til at åbne dørene for en masse venner og familie. Vi havde inviteret over 30, men heldigvis fik vi da nogle afbud. Så mange mennesker havde vores stue vist ikke kunnet rumme 🙂 Det var en fantastisk eftermiddag, ganske ukompliceret at forberede (vi har en meget low key tilgang til at have besøg), og folk bare kom og hyggede sig et par timer. Velkommen til kaos, sagde jeg, da jeg åbnede vores for to af mine veninder. Jeps, det var kaos med en masse børn overalt og langt fra siddeplader til alle, men det var skønt, og hvem ved – måske bliver det en ny tradition?

Share:

4 Comments

 1. 6. januar 2017 / 20:32

  Alt før kl 7 herhjemme er på eget ansvar!

  • cand.mor
   10. januar 2017 / 17:43

   Kl. 7!! Suk. Det lyder rart.

 2. 10. januar 2017 / 19:12

  Ahahahaha – undskyld, at jeg griner, men 04:45??! Det er da bare ondskabsfuldt!! Men godt I hyggede jer 🙂 Knus

  • cand.mor
   10. januar 2017 / 19:13

   Argh, men hun er et bæst! Fa’me heldigt, at hun er så ustyrligt kær, når hun går rundt i haven og miauv’er efter alle kvarterets katte 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *