Traditionen tro

Traditionen tro…

… har vi spillet julebanko med min familie. Spillet, hvor vi finder ud af, hvor utålmodige vi i virkeligheden er, og hvor mængden af dårlige bankojokes er uendelig. 

… har Sømanden kogt klejner. I år blev Oldemor K’s opskrift udfordret af en fra denne opskriftsbog. Så må vi se, hvilken der vinder næste år.

… kunne juletræet selvfølgelig ikke rumme alle gaverne. Aj, hvor blev alle forkælede i år. Børnene fik super skønne gaver (D’s største ønske var en fjernstyret bil, som han fik opfyldt hele to gange), og både Sømanden og jeg havde intet at klage over. Så mange fine ting og hjertelig betænksomhed.

… har vi haft besøg af en gang sygdom sådan lidt på skift. Et par massive forkølelser, lidt opkast (dog ikke slikprovokeret, jf. nedenstående), men heldigvis intet alvorligt eller noget, der er gået ud over julerierne.

… har vi spist aaalt for meget juleslik. Men jeg er så godt tilpas med lidt ekstra blødhed. December er (for mig) ikke en tid til slankekure, dårlig samvittighed og “aj, jeg bør ikke”. Heldigvis er Lone enig.

Og som noget nyt…

… har Tivoli Friheden haft juleåbent her i december (sidste dag i morgen 30. december). Vi har naturligvis været forbi et par gange (også for at besøge Kødbyens Mad og Marked, mums!), og i dag hjalp D Julemanden med at hænge sutter på juletræet.

… har Sømanden selv lavet marcipanen til nytårskransekagen.

… har vi inviteret familie og vores MG-venner til nytårskur 1. januar. Vi glæder os til at åbne dørene til nytårskur med bobler for store og små! (og cola og kram de til, der måtte have behov for det)

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *