Kære Julemand // Mine juleønsker

161207-kaere-julemand-mine-juleoensker

Reklame - affiliate

Allerførst brokkede jeg mig (til mig selv) over, at jeg ikke syntes, at jeg havde noget som helst at skrive på min ønskeliste til i år, men lige så stille trillede ønskerne da alligevel ind i word-dokumentet, og på magisk vis manifesterede der sig en lille fin liste over både ting, jeg føler, at jeg retfærdiggøre et behov for, samt ting, jeg måske ikke har brug for, men som vil gøre min hverdag bare en lille smule smukkere og sjovere. 

1. Ørestikkers i guld med lille diamant fra Louise Kragh, 299 kr.: Jeg har i langt tid ledt efter et par pæne ørestikkers i guld til hverdagsbrug, men har endnu ikke fundet nogle rigtig fine. Disse fra Louise Kragh opdagede jeg på en tilfældig “vinduesshopping” hos KAIKU, og dem er jeg temmelig lun på. Og helt vildt at man kan få et par ørestikkers i guld med to små diamanter til kun 299 kr.

2. KISS facemist fra Karmameju, 189,95 kr.: Jeg er blevet forfalden til Karmamejus lækre facemists, og kunne virkelig godt tænke mig en til kontoret. Ja, vi er måske ovre i unødvendigheder, men det er vel især på kontoret, at jeg har brug for et lille friskt pust 😉

3. Chloé Love Story EDP, 460 kr.: Jeg tror ikke, at jeg har gået fast med parfume, siden før jeg blev gravid med D, og jeg tror heller ikke, at jeg nogensinde kommer til det. I hvert fald ikke før jeg bliver gammel og farver mit hår lilla 😀 Lige pt. ejer jeg faktisk slet ikke en parfume, men vil rigtig gerne have en til særlige lejligheder og hverdagsfinhed.

4. Langskaftede gummistøvler fra Viking, 600 kr.:  Jeg fandt ud af for noget tid siden, at jeg faktisk ikke ejer et par gummistøvler, og ved samme lejlighed kom jeg i tanke om adskillige anledninger, hvor jeg måske nok burde have taget et par på. Fluks på ønskelisten med dem.

5. Parisiennejern, 88 kr.: Jeg troede egentlig, at det hed et kuglejern, men min googlesøgning efter et sted på nettet at købe det (og linke til) viste, at det altså hedder et parisiennejern. Så blev jeg så klogere 🙂 Med sådan en lille sag kan man lave små kugler af melon, jordbær, agurk, gulerødder og meget andet og forhåbentlig snyde lidt ekstra frugt og grønt i de små. Og så ser det afsindig flot ud med frosne kugler af melon i en kande vand i stedet for isterninger.

6. Casual mørkegrå blazer fra Vero Moda, 299,95 kr.: Jeg er vild med, at vi ikke har dresscode på mit arbejde. Tror jeg vil befinde mig dårligt et sted, hvis det ikke var okay med bløde bukser til en langsom mandag. Til gengæld kan jeg også rigtig godt lide at se, når mine kollegaer – og jeg selv – dresser lidt op til særlige lejligheder. I den forbindelse ønsker jeg mig denne blazer, der nok på papiret er temmelige corporate, men som i sit udtryk alligevel er dejlig casual og ganske passende til jeans og min My day begins after coffee t-shirt.

7. M. Cosmetics Wood Paddle Brush fra Matas, 189 kr.: Min gamle børste er ved at være slidt, så jeg ønsker mig en ny. Kloge Jo fra Jo’s Makeup Blog har anbefalet denne, og så lytter jeg naturligvis.

8. Juicer fra Philips, 1.299 kr.: Jeg ønsker mig helt vildt en juicer/slowjuicer, men har ikke kunnet finde ud af hvilken. Denne fra Philips er testvinder i TÆNK, og selvom vores køkken ikke bugner af overflødig skabsplads, skal jeg nok finde plads til den, hvis den ligger under træet den 24.

9+10. Papmachéreglen af Hella Joof, 199,96 kr. og You’ll grow out of it af Jessi Klein, 154,88 kr.You’ll grow out of it fik jeg anbefalet af min amerikanske yndlingsblogger Joanna Goddard. Rent faktisk købte jeg den til mig selv i går, da jeg opdagede, at den både var nedsat, og at Saxo havde fri fragt (har de også hele onsdag 7/12). Papmachéreglen af Hella Joof står stadig på ønskesedlen, og den har simpelthen fået så mange gode omtaler, at jeg kun er blevet endnu mere nysgerrig.

Share:

2 Comments

 1. 7. december 2016 / 20:06

  Åh jeg mangler også ønsker der koster under 10.000kr. Det er dyrt at bygge hus. Også i indretning

  • cand.mor
   7. december 2016 / 20:09

   Haha ja, det er det virkelig!

   Altså, hvis penge ikke var problemet, ville jeg også ønske mig Montana reoler, en lænestol og nyt spisebord, men jeg tænker, at det ikke lige er opnåeligt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *