Her i huset #21

billede-12-11-2016-19-10-21

Her i huset…

… er lillesøster enormt interesseret i at “ordne vasketøj”, hvilket resulterer i, at alt tøj, der tilsyneladende ligger og flyder på gulvet, bliver smidt i vasketøjskurven. Eller bare noget med låg. Eksempelvis storebrors tøj i toilettet. 

… har førnævnte lillesøster (allerede!) udviklet et ganske udpræget pyntegen. Hun stjæler mine hårelastikker for et godt ord til at bruge som armbånd, og i mangel af bedre bruger hun sine LEGO Duplo-vinduer. Sære barn.

… er ønskesedlerne sendt ud til familien. Lillesøster var ikke nem at finde på ønsker til, mens storebrors højeste ønske er en fjernstyret bil til både ude og inde. “Jamen det går da ikke at tage en fjernstyret bil indenfor, når den først er blevet kørt med udenfor,” sagde julemanden i Tivoli Friheden. “Man kan da bare vaske hjulene,” replicerede det lidt for kloge barn.

… fik vi shoppet lidt men godt til fredagens Black Friday-tamtam.

… står fredagen på den første julefrokost med alkohol i TRE ÅR. Needless to say har jeg ingen planer lørdag 😉

… ligger jeg pt. vandret for at få en artikel færdig til i morgen kl. midnat, hvor mine vejledere skal læse den for forhåbentlig sidste gang (like that’s gonna happen!), og dette er derfor en overspringshandling af de helt store!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *