Black Friday 2016 // Oversigt over webshops med rabatter

black-friday

Reklame - affiliate

Jeg regner helt sikkert med, at jeg skal have overstået de fleste julegaver i aften (eller på mandag til Cyber Monday), for i dag står der Black Friday 2016 rabat på programmet, og diverse webshops og fysiske butikker har de sidste uger jævnligt mindet os om de gode tilbud og mange rabatter. Jeg har skrevet min egen lille Black Friday 2016 rabat-shoppeliste – har I?

I lighed med både 2014 og 2015 har jeg lavet en lille oversigt med de bedste, i min optik, Black Friday-rabatter på danske og udenlandske webshops opdelt efter rabatter til børn, voksne og hjemmet.

Læs også: Black Friday eller Green Friday

Tip mig gerne i kommentarfeltet, hvis jeg skulle have overset et eller andet fabelagtigt tilbud. Jeg opdaterer indlægget løbende.

Og når I har tygget jer igennem alle de gode Black Friday 2016 rabatter, vil jeg blive rigtig glad, hvis I også ville læse mine forslag til gaver, der gavner andre end os selv. Der har jeg nemlig fremhævet en masse gode sager, der er værd at støtte lige nu ♥

Black Friday 2016 rabat til BØRN

ANGULUS: ANGULUS, åh ANGULUS. Behøver jeg sige mere? Alle her i huset er indehaver af mindst et par sko fra ANGULUS. Med koden 11FAA506 kan I indtil den 27. november få 25% på hele jeres ordre HER.

Babytoys: Babytous har samlet en masse Black Friday-tilbud i en kæmpe tilbudskategori HER, og derudover vil der være 20% at spare på kategorien legemad og legekøkken, 40% rabat på alle Brio-tog og togbaner, 15% rabat på Vegga-pusleborde samt 20% på alle legegulve.

Barnets Verden: Barnets Verden er både tyvstartet lidt med Black Friday og fortsætter faktisk helt til søndag den 27. november, og hos Barnets Verden kan I finde Black Friday-rabatter mellem 15 og 40%. Blandt de rigtig gode tilbud er krea sansegyngen med 35% rabat, Wheely Bug’en med 40% rabat og Schleich med 20% rabat. Kom til webshoppen HER.

Boozt – børn: Masser af gode tilbud i en af skandinaviens største modewebshops med mærker som ANGULUS, Ticket to Heaven, Mini A Ture, Noa Noa og Hummel og mange, mange flere. Holder både Black Friday og Cyber Monday. Finde tilbuddene HER.

Børnenes Kartel: Jeg er vild med Heidi og Torben og deres passion for legetøj og indretning af børneværelser. Børnenes Kartel er min suverænt yndlingswebshop, når jeg skal shoppe legesager og andre kreating til børnene. Til Black Friday har Børnenes Kartel samlet en giga kategori med op til 60% rabat. Find alle de gode rabatter HER.

Coop: Coop kører Black Week og Black Weekend helt til søndag den 27. november, hvor alle “sorte tilbud” kan findes HER.

Kids-World: 25% rabat på alt uld. Kode:BLACK15HER.

Legebutikken: Hos Legebutikken holder de ikke Black Friday, men outletkategorien er netop blev opdateret med en hel masse nyt. Kom til outlettet lige HER.

Lekmer: Denne store legetøjs- og børneudstyrswebshop holder Black Friday-weekend med 20% på alt samt nye timetilbud dagen igennem. Derudover får I fri fragt med koden BLACK16DKHER.

Lirum Larum Leg: Den æstetisk superbe legetøjs- og børneinteriørwebshop Lirum Larum Leg har HER samlet en lækker Black Friday-kategori med rabatter op til 60%.

Ovellie: Webshop med nøje udvalgt legetøj, indretning til børneværelset og accessories. Rabatkoden BLACKFRIDAY15  giver 15% rabat på hele købet. HER.

name it: 20% rabat på alle ikke i forvejen nedsatte varer. HER.

Parcellet: Skønne Mia fra Parcellet har samlet en lækker udsalgskategori med alt, hvad hjertet kan begære af sæsonvarer, hjemmesko, strik, tøj osv., men også udvalgt sengetøj, håndklæder og meget mere. Kom til den særlige Black Friday-udsalgskategori med rabatter mellem 15 og 50% HER.

Pixizoo: Pixozoo er virkelig en af de børnewebshops, hvor man bare kan finde ALT. Næsten alt i hvert fald. Pixizoo er naturligvis også med i Black Friday med masser af gode timetilbud på bl.a. baby- og børneudstyr, herunder barnevogne, puslemøbler og autostile, samt tekstiler, møbler og legetøj. Find alle de gode tilbud HER.

POMPdeLUX: PDL har samlet en masse lækre varer og giver mellem 20 og 30% rabat på dem. Find dem her: DRENGPIGE.

Reima: Få 30% på udvalgte varer på Black Friday HER.

Sarenza: Børnesko med op til 70% rabat på 10.000 produkter. HER.

Soft Gallery: Soft Gallery har samlet alt AW16-overtøj og undertøj og giver hele 40% på det. HER.

ToyToy.dk: Kommer der julelys i øjnene på børnene, hvis Disney/Marvel/Avengers nævnes? ToyToy.dk bugner med tøj, legetøj, bøger, ting til børnefesten med alle de kendte figurer. På Black Friday giver ToyToy.dk 10% rabat på alle ikke-nedsatte varer med koden ToyToy10 og har derudover tilbud med rabatter mellem 10 og 50%. Kom til webshoppen HER.

Black Friday 2016 rabat til VOKSNE

ANGULUS: ANGULUS, åh ANGULUS. Behøver jeg sige mere? Alle her i huset er indehaver af mindst et par sko fra ANGULUS. Med koden 11FAA506 kan I indtil den 27. november få 25% på hele jeres ordre HER.

ASOS: ASOS holder Black Friday og Cyber Monday. Med koden GOGOGO er der 20% rabat på ALT. Rabatten gælder indtil den 29. november kl. 09. WOMENMEN.

Bianco: Shoes extraordinaire… Både herre- og damesko. 20% rabat på alle ikke-nedsatte varer. HER.

Boozt: Masser af gode tilbud med rabatter mellem 20 og 50%  i en af skandinaviens største modewebshops med mærker som Ganni, Samsøe & Samsøe, J. Lindeberg, Converse, Guess, Tiger of Sweden og mange, mange flere. Find tilbuddene her: Herrer og damer.

Byflou: Byflou er webshoppen, hvor jeg købte min cool Zoe Karssen “Batman” t-shirt, og jeg er vendt tilbage mange gange siden for både at lure på modesager og interiør. Byflous Black Friday-side finder I HER.

Designersandfriends: Super lækkert designeroutlet med mærker som bl.a. Tretorn, Stella Nova og DAY. Kom til webshoppen HER.

Ellos: Op til 50% rabat på modetøj (kig efter Black Friday-mærket) samt fri fragt hele Black Friday. HER.

JackJones: 20% rabat på alle ikke-nedsatte varer. HER.

Mamalicious: 20% rabat på alt amme- og graviditetstøj samt “after birth tøj”. HER.

Matas: Både i de fysiske butikker og på matas.dk er der Black Friday weekend med 20% på alt (få ting undtaget) ved køb over 300 kr. HER.

Minimum: Mode i skandinavisk design med fokus på pris og kvalitet! Spar op til 25% på Black Friday. De første 100 ordrer modtager en gave. Kom til webshoppen HER.

NiceHair.dk: Super gode tilbud på hudpleje, makeup, elektronik mm. HER.

Noisy May: Super cool dansk mærke, som jeg selv ynder at shoppe hos. 20% rabat på alle ikke-nedsatte varer. HER.

&OtherStories: Op til 50% på udvalgte produkter helt ind til 27. november 2016. HER.

Pieces: På Black Friday er der 20% rabat på alt ekskl. produkter, der allerede er på tilbud. HER.

Sarenza: Sko til damer og herrer med op til 70% rabat på 10.000 varer. HER.

Selected Femme og Selected Homme: 25% rabat på alle varer. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Selected Femme er mit ubetinget yndlingsmærke til mig selv! Find de to webshops her –> FEMMEHOMME.

Sportsmaster: Der er fuldstændig vilde tilbud hos Sportsmaster på Black Friday OG på Cyber Monday. Kom til Black Friday-landing page’en HER.

Stylepit: Også Cyber Monday! Op til 50% rabat. HER.

Urban Outfitters: Super cool webshop med lækker mode og figurlige ting til hjemmet. Op til 50% rabat på DAME, HERRE og HOME.

Y-A-S: Mega cool og faktisk ikke så gammelt mærke til kvinder. Hos Y-A-S er der på Cyber Monday et ganske særligt tilbud. Køb 1 style og få 10% rabat, køb 2 og få 20% rabat og køb 5 eller flere og få hele 50% rabat. Kom til webshoppen HER.

Zalando: Zalando holder Cyber Days, og der er temmelig gode rabatter at hente alle dage.
Black Friday: Spar op til 70% på 90.000 varer. HER.
Cyber Weekend (26-27/11): Samme rabatter som til Black Friday. HER.
Cyber Monday (28/11): Spar 20% ekstra på de varer, der allerede er sat ned med koden CYBERMONDAYDK. Gælder køb over 750 kr. HER.

Black Friday 2016 rabat til HJEMMET

Bagetid: Spar op til 70% hos Bagetid, der er en gigantisk webshop med alt godt til bagning og madlavning. Bagetid har de udstikkere, du aldrig kan finde i lige den form, du skal bruge, det helt specielle grønne chokolade og grej for feinschmeckeren. HER.

Cahetu: Lækker, lækker boligwebshop. 20% rabat på hele webshoppen med rabatkoden blackfriday ved køb over 300 kr. HER.

Georg Jensen Damask: Jeg har et soft spot for Georg Jensen Damask, og derfor er jeg også super glad for, at GJD er med i Black Friday-ræset. Både i butikkerne og på webshoppen er der 20% at spare på både sengetøj og lagener. Kom til webshoppen HER.

KAIKU: Min suverænt yndlingswebshop (og fysiske butik), når det kommer til indretning og interiør. Dorte, der har KAIKU, holder Black Friday både på web’en og i butikken i Brabrand, hvor en masse gode tilbud er samlet samme. Bl.a. 50% på Fabelab og andre udvalgte børnevarer, 50% på en masse fra FERM Living samt julepynt. I kan næsten bare smutte forbi webshoppen HER.

inkClub: Spar 50-70 & på udvalgte varer. HER.

SAXO: Alt hvad hjertet kan begære af børne- og voksenlitteratur, film og andre medier. Næsten alle titler kan I finde her. SAXO kører med op til 70% på dagen, og derudover giver rabatkoden BF771 yderligere 10% rabat på hele købet ved køb over 499 kr., Kom til SAXO’s hjemmeside HER.

Urban Outfitters: Mangler du liiige den der skøre dims til hjemmet, nye notesbøger eller super cool nye coffee table books, er det hos Urban Outfitters, du skal lede. HER.

Wupti: Priserne i bund og masser af gode tilbud hos Wupti lige HER, hvor måske elektronikgaven til manden eller teenageren skal findes?

Gaver, der gavner andre end dig selv

Når vi nu lige har sparet så hulens mange penge… Tja, penge sparet er penge tjent, ikke? Så synes jeg, at det på en dag som i dag, hvor forbruget får så meget fokus, også er værd at tænke lidt ekstra på velgørenhed, for der er masser, der har brug for vores hjælp ♥

Folkekirkens Nødhjælp: Både Folkekirkens Nødhjælp, Røde Kors, Ungdommens Røde Kors og andre har webshops, hvor man kan købe virkelig fine gaver og gennem købet samtidig støtter organisationens arbejde. En body fra Wheat til 49 kr., en gekko fra Cambodja eller kogebogen LIV RET skrevet og illustreret af 25 flygtningebørn- og unge vil alle være super skønne gaver under træet til jul.

Røde Kors: Røde Kors er nok den velgørenhedsorganisation, der står mit hjerte mest nær. Røde Kors har altid en masse gode sager at støtte, og aftagere til deres hjælp aftager nok desværre ikke foreløbig. Nogle små sms’er I kan sende og til gengæld få en masse taknemmelighed retur:
Send SORT til 1240 og giv 50 kr. til Røde Kors’ julehjælp.
Sms FROST til 1240 og giv to børn varme tæpper for 100 kr.
Send JULEGAVE til 1240 og Røde Kors’ arbejde for at sikre udsatte, danske børn en god jul med 100 kr.
SMS SYRIEN til 1240 og send 100 kr. afsted til Røde Kors’ arbejde for at bringe mad, vand, medicin og andre livsvigtige fornødenheder til Syrien.

Stop Vold Mod Kvinder – Dansk Kvindesamfund: Den 25. november, som faktisk er i dag, er den Internationale Dag for Bekæmpelsen af Vold mod Kvinder, et FN initiativ der markeres verden over under hashtagget #OrangeTheWorld og med 16 dages aktivisme af forskellig art. I Danmark markeres og støttes det blandt andet med salget af  nyt sølvarmbånd i samarbejde med smykkedesigner Sanne Nordahn. Armbåndet koster 250 kr., og hele overskuddet går ubeskåret til Dansk Kvindesamfunds arbejde med at bekæmpe vold mod kvinder.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *