5 fine fredagsfavoritter x 2 og nyheder fra Wheat Disney og Marvel

_z1b0267_new

Endelig! hviskede jeg for mig selv, da jeg på instagram opdagede, at de første styles fra Wheats samarbejde med Disney og Marvel nu er på webshoppen. Jeg havde fornøjelsen af at se den store kollektion tilbage i september, da jeg besøgte Wheat i deres showroom i Gentofte, og siden da har jeg bare ventet på, at de første ting skulle poppe op under nyheder.

Til denne kollektion er Wheat gået all in på Cars og superhelte, (power!) prinsesser, samt Bambi, Peter Plys og Aristocats til de helt små, for ja, nu kan de små, der endnu ikke bruger str. 92 også få fornøjelsen af Disneys ikoniske figurer.

Førend I får mine favoritter at se til både storebror og lillesøster, får I her en god håndfuld billeder fra Wheats afsindig flotte lookbook. Sit back and enjoy (og føj direkte til ønskelisten). _z5b0010

_z1b0858_image

wheat-disney-marvel1

_z5b9520_new

_z1b0164_new

wheat-disney-marvel2

wheat-disney-marvel

Disney og Marvel-favoritter til storebror:

  1. HULK! Behøver jeg sige noget? Denne t-shirt må D simpelthen have, og jeg ved, at han går helt i koma. Den er i skrivende stund endnu ikke på webshoppen, men jeg holder øje 🙂
  2. Og helt i samme stil… Spiderman. For D veksler favoritterne blandt superheltene fra tid til anden, men Spiderman (og Hulk) er sikre favoritter.
  3. Dette er måske mest min favorit. Mickey Mouse kan for mig godt være lidt for pæn og ordentlig, hvorimod Anders And repræsenterer det barnlige og det fandenivoldske, og det, synes jeg, er vigtigt at huske på, at der også skal være plads til, hvad enten man er børnehavebarn eller voksen og sat.
  4. D har en masse undertøj, han er ved at vokse ud af, så snart skal undertøjsskuffen fyldes igen.
  5. Og det samme gør sig gældende mht. nattøj. D har Batman-nattøjet fra dette indlæg, og det stumper så meget, at det faktisk er helt pinligt.

og favoritterne til lillesøster:

  1. Alt ved denne kjole skriger upraktisk, men den er så flot, så flot! Jeg kan huske, hvordan jeg som lille pige lånte to af min mors gamle afdansningskjoler, og selvom der eksisterer billedmateriale af mig iført lyserød afdansningskjole med fuld skrald på strut og sweatshirt med Mickey Mouse (for det ikke skal være løgn) indenunder, så kan jeg huske, at det var en drøm at trække i de kjoler. Jeg elskede det! Og bliver lille C en lille glimmerdame, skal hun selvfølgelig også have lov til at gå all in på det.
  2. Lille C savler af hekkenfeldt til i øjeblikket. Der bliver produceret oceaner af mundvand for tiden, og det koster på savlesmæksfronten. Tror hun har næsten 25 i alt, og vi er nærmest altid i bund.
  3. Det her sengetøj – åh, hvorfor fås det ikke i voksen? – havde jeg fornøjelsen at ae (en hel del) på, da jeg tilbage i september kombinerede en konferencetur med et smut forbi Wheat i Gentofte. Det er så blot og lækkert og dejlig poetisk med den fine stregtegning af Bambi. Jeg forudser mange glade mødre, når de finder ud af, hvor mange Disney-babystyles Wheat har lavet til denne sæson.
  4. Selvom Wheat går all in på prinsesser denne sæson, kan det hele ikke gå op i tyl og glimmer. Størstedelen af Disneys prinsesser er, synes jeg, rigtige power prinsesser, der godt tør gå imod de dominerende mænd, selv tage action og sagtens kan passe på sig selv. Tag nu bare Belle og Mulan for eksempel. Men rigtige power prinsesser skal også have tid til at slappe af, og hvorfor ikke i en blød hættetrøje i guld?
  5. En af de ting, jeg synes, er rigtig hyggelig, ved at lille C nu kan gå, er at se hende trisse (tumle? vralte? tosse?) rundt i kjoler. Ganske bedårende og ganske unbiased udtalt naturligvis 🙂 Den grå kjole her er helt vuggestue appropriate og virkelig fin med den let rundede kant. Eller er det en natkjole? Jeg ved det ikke helt, men fin under alle omstændigheder 🙂

Har I udset jer nogle favoritter fra Wheats Disney- og Marvel-kollektioner?

Billedkilde: Wheat

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *