Hvor skal jeg starte?

2016-08-14-14-52-05

Og hvor skal jeg slutte?

Der sker alt og ingenting herhjemme i øjeblikket. Både Sømanden og jeg arbejder løs på vores respektive jobs (kom også liiige til at sige ja til at undervise lidt i næste uge). D tager kvantespring i øjeblikket, og lillesøster er en lille bisse, der nu går langt mere, end hun kravler. Idéer til indlæg her til bloggen popper op på daglig basis, mentale tekstbidder skrives i lind strøm, og en masse billedmaterialeriale ligger allerede klar. Jeg har så meget, jeg gerne vil berette om, men hvornår og hvordan? 

For hvor skal jeg starte, og hvor skal jeg slutte, når bloggen kører lidt på nedsat tid, men jeg så gerne vil kigge ind forbi mere end bare en enkelt gang om ugen…

Der går nemlig bare så meget tid med alt muligt andet end bloggen i øjeblikket.

Snart har jeg kun ét (1!!) år tilbage af min PhD, og den deadline begynder virkelig at puste mig i nakken. 12 måneder er jo en evighed, vil mange nok mene. Men i PhD-måneder er det altså ikke særlig lang tid 🙂 Planen for det næste år er derfor lagt, og i den tidsplan er den indlagte buffer virkelig ikke særlig stor.

Derudover må jeg indrømme, at jeg i weekenderne meget hellere vil lege med Duplo end at tiltuske mig en times enetid i selskab med blog og computer. Mit hjerte laver små rejehop i ren lykkedans over den kærlighed, jeg oplever mellem vores to børn, og måske meget ulig min samtids forældre vil jeg hellere gemme disse øjeblik i mit eget lille mindekar end at dokumentere dem fra den anden side af en skærm. Til gengæld er jeg på den anden side af busted, når barylerne så endelig sover, og endnu en gang nedstemmes computertiden, og fingerflet trumfer. Altså når jeg ikke lige sover. For filan, hvor er det her mørke hårdt ved mig. Føler mig nærmest lige så træt, når børnene er puttet, som da jeg var gravid med lillesøster og kun havde et barn at putte.

Stopper jeg så med at blogge? Nej, for filan da! Jeg sagde det tilbage i juni – Det er bare en hobby! – og det indlæg kunne lige så godt være skrevet i dag. Jeg har snart blogget i fire år (om små to uger faktisk), og jeg havde på ingen måde forestillet mig, at denne hobby ville få så stor betydning for mig, da jeg en novemberdag oprettede min blog på blogspot og skrev dette klichefyldte indlæg. Bloggen her kan jeg altså ikke undvære, slet ikke, men… ja, nu har jeg startet, men jeg ved ikke lige, hvor jeg skal slutte. Vi skrives ved. Snart håber jeg 🙂

 

PS Tillykke hvis du nåede bunden af det her vældig, vældig rodede indlæg. Det har taget en evighed at skrive, og er nok kun et symptom på, at når bloggermusklen ikke trænes jævnligt, kommer ordene bare trægt.

Share:

3 Comments

 1. Anette w
  6. november 2016 / 20:53
 2. 24. november 2016 / 18:44

  Jeg læste det hele – og det giver mening. 🙂 Familien er trods alt ret vigtig, så jeg forstår fuldt din prioritering.

  • cand.mor
   24. november 2016 / 18:46

   Tak, søde <3 Men du, som kender mig så godt, ved også, at jeg har det skidt med ikke at gøre ting fuldstændigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *