Her i huset #20

161024-her-i-huset

Her i huset…

… venter vi i spænding på morgendagens komme. I kalenderen står årets sidste tur til Legoland, men realiteterne siger to syge børn. Lille C var (7-9-13) feberfri her til aften, mens der blev ringet efter os fra børnehaven i eftermiddags. 

… har vi nu fundet forklaringen på (noget af) lillesøsters vilde temperament og weekendens feber. I sidste uge opdagede vi nemlig hele tre kindtænder, og i dag spottede jeg så tre fortænder!! Ja ja, ikke i helt “rigtig” rækkefølge 🙂

…  har efteråret virkelig fået sit tag i os. Vi (pigerne) kører stadig uld med uld på, mens de (drengene) stadig render rundt i t-shirts, og yngstemanden efterlyser stadig sine shorts. Fryser bare ved tanken!

… har Sømanden og jeg fundet en ganske god løberutine, hvor vi skiftevis løber om aftenen. Desværre er jeg bare ikke heelt fan af at løbe i forstadens mørke, og så skal jeg blankt indrømme, at jeg ikke er så tryg ved de der klovne. Billedet på collagen tog jeg efter en tur i sidste uge, og da jeg kom indenfor, kunne jeg læse på vores forstads facebook-side, at en eller anden “morsom klovn” havde banket på hos nogen. Der blegnede smilet lige en anelse.

… bliver der drukket kaffe i øjeblikket. Rigtig meget kaffe. Grundet lillesøsters sygdom i dag kørte Sømanden og jeg den klassiske “tidligt på kontoret og så bytter vi til frokost”. Jeg “vandt” morgentjansen og mødte ind på uni 05:45. Drak hurtigt en halv kande sort guld.

… har vi muligvis fundet opskriften på verdens bedste chokoladecookies.

… håber vi, at børnene er feberfri i morgen. Fik vi sagt det?

Share:

7 Comments

 1. Lea
  26. oktober 2016 / 21:58

  Opskriften på verdens muligvis bedste chokoladecookies bør næsten deles 😉

  • cand.mor
   28. oktober 2016 / 08:26

   Ja, det bør den da 😉 Desværre er det ikke mig selv, der har udviklet opskriften (og derfor er jeg temmelig meget imod at videregive den), men den er fra en kogebog af Tina Scheftelowitz, og det er simpelthen lykkedes mig at forlægge bogen i mit relativt beskedne køkken. ANER IKKE hvor den er blevet af, men jeg er på sagen 😉

   • Lea
    28. oktober 2016 / 21:54

    Fuld forståelse for det 🙂

    • cand.mor
     1. november 2016 / 18:26

     Men hvis jeg husker det, kan jeg godt maile dig opskriften. Den skal bare ikke ligge frit tilgængelig på internettet.

     • cand.mor
      6. november 2016 / 19:06

      Har sendt dig en mail, Lea 🙂

 2. 27. oktober 2016 / 10:04

  Ak, der skal ustyrligt meget kaffe – og endnu flere cookies – til, når der er syge børn på hjemmefronten!
  God bedring!

  • cand.mor
   28. oktober 2016 / 08:27

   Det er så rigtigt. På sukker og koffein kommer man langt, når matriklen domineres af syge børn. Begge børn nåede heldigvis at blive raske, så vi havde en skøn tur til Legoland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *