5 fine fredagsfavoritter // Uld med uld på

161021-uld-med-uld-paa

Og velkommen til Danmark, kulde! Jeg syntes, at det var koldt i Oslo i sidste uge, men jeg skal da lige love for, at Danmark er fulgt godt med. Og det tragiske er jo, at det i grunden ikke er særlig koldt. Hvad filan gør vi, når det bliver rigtig koldt?? 🙂

Mine fredagsfavoritter er i denne uge en lille ode til uld. Uld med uld på! 

1. Uldspencer fra Wheat, 199 kr.

Joha er jo en eviggod klassisker, når det handler om uld til de mindste. En værdig konkurrent er dog, i min optik, Wheat, hvis lækre sager lille C har nydt godt af både dette og forrige efterår og vinter. Wheats bodies og leggings holder sig bløde efter flittigt brug og vask, og vi er fans! Sidste år havde lille C denne kjole/spencer, der var noget så kær med langærmet body og leggings indenunder. Også i uld naturligvis. I kan se et billede af hende i kjolen her.

2. Striktrøje med 35% uld og 65% bomuld fra Wheat, 479 kr.

Dem, der har fulgt med på cand.mor længe, ved, at husets ældstebarn lider af børneeksem. Emnet er med jævnlige mellemrum oppe at vende i efterårs- og vinterhalvåret. En af de ting, der er en kedelig følge af børneeksem, er, at det frarådes at bruge uld direkte mod huden. Ikke græde over spildt ud – nej nej, men det er nu stadig ærgerligt at “misse” uldens gode egenskaber, når man har et varmt og aktivt barn. D får derfor bomuld inderst, men derfra kan vi så gå bananas med den gode, varme uld. Wheat laver hvert år sådan en “vinterhyggelig” strik, og denne med isbjørne er jeg så lun (tøhø) på.

3. Uldstrømpebukser fra Vogue, 104,50 kr. (udsalg) (reklamelink)

Når det handler om varmt tøj til overkroppen, er jeg rimelig godt kørende. Det fortæller min bugnende strikhylde mig i hvert fald. Men når det drejer sig om de kuldskære stænger, er jeg knapt så godt ekviperet. Lille C har de lækreste uldstrømpebukser fra FUB (reklamelink), meeen de laves desværre ikke i str. mor. I stedet klikkede jeg i går aftes disse uldstrømpebukser fra Vogue hjem. Halv pris er også et godt salgsargument 🙂

4. Long johns fra Wheat, 229 kr.

Når det er rigtig koldt, trækker jeg i mit “fængelssuit” med stribede longjohns og bluse fra Wheat. Ja, det må gerne grines lidt i skægget, for det er virkelig også kun et hjemmesæt. Det er bare så blødt og rart og en sikker garant for kuldefri dage.

5. Tørklæde fra Aperie, 300 kr. (udsalg)

Og så er jeg til sidst altså nødt til igen at slå et – ganske usponsoreret – slag for de dejlige uldtørklæder fra danske Aperie. Josephine har stadig en masse lune sager på udsalg, heriblandt dette tørklæde til under halv pris. Jeg har selv to (og en hue), og de kører i rotation efteråret og vinteren igennem.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *