Efterårs-hvad for en-ferie??

billede-17-10-2016-10-16-28

Aj, hvor dejligt, så har I også masser af tid til at lege i efterårsferien, var der en, der skrev til mig i dag – øh, efterårs-hvad for en-ferie?? Jeg har ikke haft efterårsferie siden 3.g (det er alligevel en rum år siden), men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at der ikke kunne spores et lille gran af misundelse hos mig. 

Min tur til Oslo i sidste uge efterlod mig en én gang “yay, nu skal jeg tilbage og skrive løs” og én gang “shiiiit, hvad har jeg gang i”. Jeg har sat mig selv en deadline på 1. december på min nuværende artikel, og det er virkelig ikke lang tid, så nu skal ballerne klemmes sammen, og de store tanker tænkes. Pt. er jeg trådt et skridt tilbage fra arbejdet og forsøger at få et overblik over den. Derfor har jeg gang i et større klippe-klistre-projekt, hvor alle 31 tætskrevne sider er blevet klippet ud i små bidder og skal nu arrangeres i en ny orden. Det fylder enormt! Jeg er derfor rykket ud af mit kontor og har okkuperet et af mødelokalerne.

billede-17-10-2016-14-56-23edit-resized

Så nej, ingen efterårsferie til os i denne omgang. Desværre. Hvad med jer? Nyder I efterårsdagene, eller er I også office bound?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *