Turen går til Oslo (og jeg vil slet ikke af sted)

hanken-resized

Sådan ser jeg ud, når jeg skal forklare alle mine vææældig kloge tanker 😉 

Jeg begyndte at skrive dette indlæg i går eftermiddags, mens jeg var på arbejde (fy!). Jeg regnede med, at dette var endnu en tur af sted med arbejdet. Mere eller mindre same precedure as last year, James. Men nej. Først mine ord fra i går, og så skal jeg nok fortælle, hvorfor jeg helst vil trække kyllingekortet og blive hjemme. 

Det er alligevel utroligt, at man mere eller mindre kan glemme, at der står OSLO hen over tre dage i ens kalender, når man som jeg er temmelig kalenderfikseret og “står det ikke i kalenderen, eksisterer det ikke”. Men alligevel. Jeg havde indtil sidste uge temmelig meget fortrængt, at jeg i denne uge rejser til Oslo (faktisk i morgen eftermiddag) og først er hjemme igen torsdag aften. 

Jeg synes, at jeg har haft lige til den gode side af rejseaktivitet på det sidste. Helsinki for halvanden måned siden (hvor ovenstående “kloge” billede er fra), København for ikke engang to uger siden og nu tre dage i Oslo.

Og mere nåede jeg faktisk ikke at få skrevet i går, før jeg fik en sms fra Sømanden om, at vuggestuen havde ringet, fordi lillesøs hostede og snottede lige vel meget. Åh, de pyller altid, skal jeg blankt indrømme, at jeg desværre tænkte. Sømanden befandt sig i Aalborg, så artikler og rejsedokumenter ned i tasken og af sted mod forstaden. Lille C hostede ganske vist en god del, da jeg hentede hende, men ud over lidt ekstra klyngen sig til mig, tænkte jeg ikke, at der var noget galt. Måske lidt efterårsforkølelse under opsejling, men ellers ikke. Da Sømanden et stykke tid efter satte foden på matriklen og fik hende i armene, sagde han stort set med det samme Du skal da til lægen med det samme, lille skat!

Problemet var/er nemlig, at hun ikke havde/har så nemt ved at ånde ud (altså at komme af med luften), og det kan desværre være temmelig skidt og et tegn på astma. Af sted mod vagtlægen med de to og retur med en diagnose på astmatisk bronkitis (heldigvis ingen lungebetændelse). En spacer og to slags astmamedicin rigere.

Gudskelov havde medicinen straks en positiv effekt på hende, men for filan, hvor har jeg ikke lyst til at skulle væk hjemmefra!

 

PS Mit tøj er for øvrigt (aff.links) denne ternede cardigan fra Vero Moda og denne überbehagelige top i viskose fra Selected Femme, der pt. er sat ned til 199,95 kr. Så ærger man sig lidt over at have købt to til fuld pris 🙂

Share:

2 Comments

 1. 11. oktober 2016 / 10:29

  Øv øv med sygdom. Bassen har også haft et par omgange med astmatisk bronkitis, men vi har af en eller anden grund ikke skulle bruge spacer – kun nogle dråber inden han skulle sove… Måske er lille C noget hårdere ramt end Bassen har været? Anyways – God bedring med hende, og god tur til dig 🙂

  Kh Therese

  • cand.mor
   12. oktober 2016 / 08:36

   Nogle dråber? Vi fik straks spacer og medicin med hjem. Og så kontrol hos egen læge om fjorten dag.

   Tak for det. Er altid glad for at skulle på “field trip”, men denne gang er det godt med en vis ambivalens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *