Bløde kjoler og vuggestueveninder

img_7881

Lille C i Goa Lt kjole og Gibson Lt strømpebukser samt ANGULUS hjemmesko

Reklame | Indlægget er sponsoreret af POMPdeLUX

I dag har været en dejlig dag. Den startede nærmest katastrofalt med to trætte børn, ditto trætte forældre og aaalt for lidt tid til at nå til den faste søndagssvømmetræning. Kaos! Og så skulle jeg endda være alene med børnene nogle timer, fordi Sømanden skulle ud at dømme en håndboldkamp. Shit shit shit. 

Heldigvis havde jeg fredag aften været så (relativt) forudseende at spørge en kær mødregruppeveninde, om de havde tid og lyst til at ses, og det havde de heldigvis. Yay til pandekager og kaffe og ikke mindst vuggestueveninder og børnehavekammerater. Det var nemlig en mødregruppeveninde fra min første mødregruppe med D, der kom forbi, og vi er så heldige, at D og hendes dreng går i børnehave sammen (på samme stue endda), og nu går vores døtre også i samme vuggestue.

Og niv mig i armen, hvor var de to små søde sammen! To små POMPdeLUX-piger helt ukoordineret iført hhv. Goa Lt-kjolen og Elida Lt-kjolen. Lille C har godt røde kinder på billedet, kan I måske fornemme. Man bliver helt udmattet af al den omsorg 🙂

Håber I også har haft en dejlig weekend ♥

 

PS POMPdeLUX har for øvrigt Anniversary Sale, hvor priserne er skruet ti år tilbage til dengang, hvor POMPdeLUX kom frem. Besparelserne gælder kun på udvalgte styles. Se dem alle HER. D har disse bukser, Sagamore Jr, der er super gode som hyggebuks, men faktisk også passer enormt godt til en skjorte.

Share:

2 Comments

 1. 9. oktober 2016 / 20:06

  Åh, ja – det er intet som en playdate, når man er alene med børnene. Og hvor hyggeligt, at både drengene og pigerne kan gå på stue sammen…det har I timet godt! 😉

  • cand.mor
   10. oktober 2016 / 07:12

   Jeps, det er nemlig strategisk smart med playdates, når man er alene. Især hvis der følger en voksen med 🙂

   Ja, det har vi. Det er super. Og så bor vi få hundrede meter fra hinanden herude i forstaden.

   PS Glæder mig til brunch!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *