Jeg har ødelagt mine ANGULUS chelsea boots

angulus_adults_04_00074_low

Jeg har ødelagt mine ANGULUS chelsea boots. Eller ødelagt og ødelagt. Jeg har simpelthen slidt dem op! Jeg bruger dem flere gange om ugen om efteråret, vinteren og foråret. Faktisk hele året bortset fra højsommeren. Og nu har jeg slidt hælen op indvendigt, så der er hul ind til hælens… ja, hvad hedder det egentlig, det der stive stykke i hælen? Under alle omstændigheder, jeg kan simpelthen ikke undvære et par støvler. Mere præcist, et par ANGULUS chelsea boots. 

angulus-chelsea-boots

Så er det jo heldigt (host host, ikke for min pengepung ;)), at der er så hulens mange lækre ANGULUS chelsea boots – – og andre sko/støvler – at vælge imellem. Dem på collagen her er jeg temmelig lune på. Især de sorte på de øverste række er jeg virkelig vild med, men da de er forede, bliver de måske for varme. Der vil en mere klassisk chelsea boot nok være bedre. Alle tre på nederste række er virkelig pæne. Især med den lidt spidse snude, de alle har. Dem øverste til højere er indbegrebet af en ANGULUS chelsea boot, men at de er brune, gør dem lige lidt mere spændende, og de røde er bare cool! Dem, tror jeg bare ikke, jeg vil få brugt så tit som en klassisk sort støvle.

Argh men alle de valg altså 😉 First world problems. Heldigvis.

(ANGULUS chelsea boots / ankelstøvler kan købes på ANGULUS’ egen webshop HER samt støvler HER)

Billedkilde: ANGULUS

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *