Min tur til at pakke

billede-28-09-2016-19-02-53

Reklame - affiliate og gave

Hvor det ellers har været Sømanden, der har travet rundt i vores soveværelse efter skjorter og undertøj og strømper, er det i dag mig, der kigger i vasketøjskurven efter lige den nederdel, jeg havde tænkt på, mig der har excelleret i (i hvert fald forsøgt på det) kunsten at travel light. I dag er det nemlig min tur til at pakke. 

Som jeg skrev i indlægget her, har vi nemlig en småskør uge, denne uge. I mandags tog Sømanden af sted, og i morgen gør jeg også. Jeg afleverer børnene, drøner så med toget til København, og Sømanden kommer hjem lige i rette tid til at hente dem igen, og så er jeg retur på matriklen fredag aften kl. meget sent. Puh, godt der ikke er så mange af den slags uger.

Det, jeg skal ovre i hovedstaden, er at deltage i en konference fredag, der arrangeres af KU (Københavns Universitet) samt et af de store europæiske tidsskrifter inden for mit felt. Det bliver derfor en dag, hvor jeg bare skal sidde og lytte til alle de kloge. Må heller huske snacks, til når koncentrationen falder 😉 Derudover skal jeg i morgen aften deltage i en konferencemiddag, hvor størstedelen af de, der også er der fredag, deltager. Men men… nøj, hvor ville jeg ønske, at jeg var mand sådan nogle dage, for hvad filan skal jeg tage på et sådant selskab, jeg ikke har deltaget i før og derfor er helt blank på dresscoden. Sådan lidt business-agtigt, sagde min hovedvejleder til mig. Ja ja, men hvad er det lige?

Jeg tyer derfor til nogle rimelig sikre valg: høje hæle, sorte underdele (pencilskirt til middagen og slacks til konferencen) og en overdel i silke. Bruuns Bazaar gik konkurs for noget tid siden (hvis I ikke vidste det), og i Højbjerg i Aarhus har der derfor været konkurssalg med -70%. Der købte jeg for et par uger siden de tre overdele, I kan se på billedet. Den røde er en klassisk bluse i tyk, fed silke og den blå en oversize og let flagrende skjorte. Med mig har jeg også pakket min elskede Mulberry Lily-taske, som jeg fik af Sømanden sidste år til jul, min Mulberry iPhone-taske (også en gave fra min kære mand) samt min nye weekendtaske fra CamCam (GAVE: udsolgt i navy men fås her i grå). Så nu mangler jeg bare at finde ud af, hvilken neglelak jeg skal have på.

Wish me luck – får virkelig trænet mine smalltalk-evner de næste par dage 🙂

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *