5 fine fredagsfavoritter til hyggefisen

5-fine-fredagsfavoritter-hyggefis

Reklame - affiliate og gave

Yay, så er det i eftermiddag, at Sømanden kommer hjem, og shit, hvor vi alle fire trænger til weekend. En weekend med ganske få planer, hvor hyggen er i højsædet, og vi kan komme helt ned i gear (og lade op til næste uge, hvor vi gør det hele igen). Ugens fem fine fredagsfavoritter er derfor tilegnet små og store hyggefiser. 

1. Nattøj fra Wheat x Disney med Mickey Mouse

En Langsom Lørdag er næsten lig med nattøj det meste af dagen, og det skal vi selvfølgelig også. D har dog bedt om en tur til Moesgård Museum om eftermiddagen, så der tænker vi, at vi skifter til noget mere passende 🙂 Ellers forudser jeg, at D kommer til at rende rundt i sit nye Mickey-nattøj fra Wheats samarbejde med Disney, som Wheat var så søde at forære ham. Normalt skal der være minusgrader, før vores lille varmekanon skal sove i andet end t-shirt, men det her, det vil han bare have på.

2. Balancespil fra Djeco

Og så skal vi spille spil! Det er alt for sjældent, at vi spiller et “rigtigt” spil. Det er primært puslespil, som D lægger, mens vi laver mad, ordner vasketøj eller andet, så han er tæt på os, samtidig med at han hygger sig selv. Men rigtige spil har vi heller ikke så mange af. Djecos andet meget populære spil, Polarvenner, har været et hit i flere år (sé lige en sød lille dreng!), men jeg kunne virkelig godt tænke mig dette balancespil, hvor det gælder om ikke at vælte pindene, som man lægger dem på. En slags omvendt Klodsmajor, hvor det bestemt ikke er sikkert, at de voksne vinder.

3. Rasmus Klump bager pandekager

Det er evigheder siden, at jeg sidst bagte pandekager, men nu har jeg virkelig lyst til pandekager. Alternativt klatkager. Vi fik nemlig risengrød i går, og der er lige en rest tilbage i køleskabet. Mums!

4. Hjemmesko fra ANGULUS

Det er efterhånden ved at være småkoldt om morgenen, synes jeg. I hvert fald med bare tæer på gulvet. Så det gør jeg ikke! 😉 I sommerhalvåret bruger jeg sandaler fra ANGULUS som hjemmesko (pt. sat 45% ned HER), men om vinteren kommer de forede futter frem. I vinter “døde” mine ANGULUS-hjemmesko i et 30 liters badevandsuheld (så grotesk historie!), men heldigvis fik jeg i år til min fødselsdag et nyt par af min mor. De kan for øvrigt stadig erhverves for den nette sum af 249 kr. på ANGULUS’ webshop lige her.

5. Strikkjole i mohair fra Selected Femme

Okay okay, en strikkjole i mohair er måske lige at overdrive, men jeg elsker at putte mig i en stor og varm cardigan, og det kan jeg love jer for, at jeg vil her i weekenden. Denne cardigan (ligner kjolen) er meget lig en, jeg har i forvejen. Elsker den som både “hyggetøj” og over en stram kjole eller nederdel til lige at tone det corporate ned. Denne, der har en god portion uld i, ville også være skøn som en modvægt til alt det mørke i min garderobe.

God weekend, allesammen! Har I udsigt til dejlige planer?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *