Jeg savner min far

billede-18-09-2016-13-44-31

Jeg savner min far, sådan sagde lille D i morges, da vi trissede ned af trappen i morgenmørket. Jeg skal ikke lægge skjul på, at det har været en kende stramt at være alene med begge børn siden mandag. To børn, der ikke altid vil det samme. To børn, hvor den ene spiser uendeligt langsomt, og den anden kaster med maden men partout vil selv! To børn, som jeg elsker uendeligt højt, men puh, hvor er det også godt, at vi har pasning til dem. 

Jeg savner min far, gentog han. Jeg koncentrerede mig om at gå ned af trappen med lille C på armen, D om benene og uden at falde. Hørte måske ikke så godt efter første gang.  Uhm, jeg savner ham også, men han kommer hjem i morgen. I det store billede er fem dage ikke særlig lang tid, men dette er første gang, han skal undvære sin far så længe. Fem (denne uge) og fire (næste uge) dage blegner en kende i forhold til et halvt år i Afghanistan (som er en reel – og én gang undgået – risiko med det job, Sømanden har), men savnet og afstanden er hårdt for ham lige nu, og det er det, der gælder ♥

 

PS Det har intet med indlægget her at gøre som sådan, men D’s sweat er fra Soft Gallery og kan hos Glade Rollinger købes til 280 kr. (normalpris 400 kr.). Find den og andet nedsat SG her.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *