Her i huset #17

billede-18-09-2016-11-04-00-resized

Reklame - affiliate

Her i huset…

… ved vi godt, at I andre har elsket sidste uges indian summer-vibes. Det har vi bare ikke. Lille C var nemlig syg fra søndag til fredag sidste uge, og tror mig, når jeg siger, at et feberbarn i 25 graders varme ikke er en fornøjelse at have med at gøre. Sømanden nåede også lige forbi Skejby med hende et smut. Suk. 

… skete der mange dejlige ting i weekenden, men ikke desto mindre vil weekenden nok blive husket som den weekend, hvor lille C åd en perleplade! D lavede for nogle uger siden en vældig fin gyngehest i transparente perler til sin lillesøster, som vi satte op over hendes seng. Om hun er vokset 8 centimeter på den tid, eller om den faldt ned i løbet af aftenen, ved vi ikke. Da hun blev puttet, hang den der. Da vi kiggede til hende, inden vi gik i seng, hang den der ikke, men lå spredt ud over hendes seng. Og der var bestemt ikke nok perler til at samle en gyngehest igen. Ergo må hun have ædt en hel del perler. Suk igen.

… har pixi-bøgerne efter en længere pause fået en sand revival. Den fornyede interesse kom, efter vi modtog Hr. Struganoffs madalfabet i anmeldereksemplar. Jeg har skrevet smule om det her, men kort sagt – vi er fan. Hele alfabetet (sammen med både kuffert og plastlomme til at hænge alfabetet på væggen) kan erhverves for 189,95 kr. (24% rabat i forhold til normalprisen) lige HER.

… bliver der faktisk også læst “rigtige” bøger i øjeblikket. Senest har jeg læst Pigeliv og kvindeliv og Den anden hånd. Begge bøger der gjorde et dybt indtryk på mig. Og netop afsluttet er Ondskabens øjne om Jens Nielsen, den sidste dansker der blev henrettet i fredstid. Faktisk uden nogensinde selv at have kostet et andet menneske livet. Det var bestemt også en bog, der efterlod mig med en gigantisk klump i halsen og hovedrysten over, hvor kort tid det trods alt er siden, at man i Danmark tævede børn for et godt ord, og at det faktisk (i relative termer) kun er ganske kort tid siden, at dødsstraffen blev skrevet ud af den danske militære straffelov. Men hvad skal jeg nu gå i gang med at læse? Har I nogle forslag?

… skal vi i Føtex hen over efteråret og købe storebror en Starwars-sweatshirt. I torsdags trodsede jeg manglende overskud og vældig stor træthed og besøgte Dansk Supermarked for en fremvisning af VRS’s efterårsnyheder, og man kan roligt sige, at VRS overraskede positivt. Især at al bomuld i babytøj er økologisk og har været det længe. De har  bare været for ringe til at kommunikere det til forbrugerne. Vidste I for eksempel det?

… har børnene fået strenge ordrer på at arte sig pænt de næste fjorten dage. Sømanden er nemlig væk i hverdagene de næste to uger, så jeg “hænger på posten” og satser stærkt på artige børn. Og kaffe. Meget af det.

… får Sømanden nok også brug for et hive energireserverne frem i næste uge. For når han returnerer, er jeg taget til København for at deltage i en konference. Når min far kommer hjem, er min mor lige gået bliver pludselig vakt til live igen.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *