5 fine fredagsfavoritter // Det handler om kaffe

160914-kaffe

Reklame - affiliate

Man skal ikke have læst med længe, hverken på bloggen eller på instagram, for at finde ud af, at jeg er umanerlig glad for kaffe. Og helst varm. Nogle gange kan man føle, at man drikker for meget kaffe (læs ti tegn på det her), nogle gange kan man slet ikke huske, hvornår man sidst drak varm kaffe (læs min lille fortælling “Sagnet om den varme kaffe” her), mens man andre gange bare virkelig har lyst til en kop kold mokka (få opskriften her).

Så i dag bliver mine fem fine fredagsfavoritter til en lille ode til kaffe 🙂 

1. To go-krus fra House Doctor

Når to go-kaffen bare ikke er god nok, må man brygge den selv. Eller hvis man skal med toget, før Baresso åbner på banegårdspladsen. Suk altså, og DSB’s kaffe rører jeg ikke med en ildtang!

2. Djeco Nespresso kaffemaskine

De kan jo lige så godt lære det, de små. Først lave kaffe på denne maskine og så senere på den rigtige. Betaler 1 krone pr. kaffebrygning 😉

3. Hammershøi-kaffekop med underkop fra Kähler

For det meste bruger jeg bare et krus, men nogle gange… ja, der kræves kop med hank og langsom nydning af det sorte guld.

4. Kaffe og kage af Rud Christiansen og Grace Løvig

Det bedste fra to verdenener – kaffe OG kage. Bogen rummer kloge ord om kaffe og også om hvilken kage, der vil passe godt til, både gamle klassikere og nye opskrifter.

5. T-shirt fra H&M

T-shirten her, der faktisk er del af et natsæt, spottede jeg på fine Therese fra Happy Housewife.  Den er jo fantastisk! Synes I ikke? H&M har for øvrigt fri fragt på webshoppen til og med den 18. september med koden 5430.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *