NYHED: bObles i “marmor” og en vinder

bobles-marmor-6

Marmor har gået sin sejrsgang gennem boligindretningen de sidste par år, og det lader ikke til, at vi har set det sidste til den smukke sten, men legetøj med marmor, kan man det? Hvis du spørger bObles og Illums Bolighus, så kan man godt 🙂 

bobles-marmor-1

I anledning af bObles’ 10 års fødselsdag og Illums Bolighus’ 75 års jubilæum, har bObles og Illums Bolighus relanceret to af de mest populære tumledyr, elefanten og kyllingen, i en “marmor”-udgave (naturligvis i den velkendte EVA-skum). Hos Illums Bolighus kommer man til at kunne købe en mørkegrå elefant og en lys kylling og hos bObles det “modsatte” sæt. De fine “marble” tumledyr er meget begrænset i antal. Kun 75 eksemplarer af hver kommer til salg hos Illums Bolighus (som sæt eller individuelt), og kun 100 eksemplarer af hver kommer til salg hos bObles (kun individuelt).

Mere limited edition bliver det vist ikke. Hvad synes I om dem?

bobles-marmor-7

Og så til vinderen af konkurrencen om enten en gris eller en sandorm fra bObles’ mange fødselsdagstumledyr…

Næsten 300 deltog i konkurrencen, men findenvinder.dk talte og udpegede Lise Hedegaard (måske mest sønnen Eliott) som vinder. Stort tillykke til jer!

 

Billedkilde: bObles

OBS Indlægget her er ganske usponsoreret, men konkurrencen, jeg har trukket en vinder til, har bObles sponsoreret præmien til.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *